Expert in industriële automatisering

Continuïteit en flexibiliteit zijn tegenwoordig essentieel in ieder productieproces. De markt vraagt erom. Intelligente systemen en machines die slim geïntegreerd zijn, maken het mogelijk. Met techniek anticiperen op de markt geeft voorsprong. Efficiency en kwaliteit is het resultaat.

We helpen je graag bij al je vraagstukken. Met ruim 25 jaar ervaring hebben we de nodige kennis in huis. We bieden een unieke totaaloplossing voor verschillende markten. Food, land- en tuinbouw, veevoeder of olie en gas. Aparte industriële omgevingen; wij zoeken de juiste oplossing voor jouw situatie. 

Thema's in de industrie

 • Procesautomatisering
  • Door productieprocessen doordacht te automatiseren wordt productieflexibiliteit, energiebesparing, productveiligheid en bovenal continuïteit behaald.
   Lees meer...
 • Continuïteit
  • Je wil ‘zero failures’. Dat vergt nogal wat, niet alleen van medewerkers, maar ook van het machinepark en de besturing. Met Totally Integrated Automation (volledig geïntegreerde automatisering) laten wij alle processen optimaal en veilig functioneren. Dat resulteert in maximale productiviteit en veiligheid op alle niveaus.
 • Flexibel produceren
  • Hoe beter je als aanbieder kunt anticiperen op die vraag, hoe steviger de eigen concurrentiepositie. Automatisering en procesbesturing spelen een cruciale rol in deze ondersteuning en stellen aanbieders beter in staat om op zulke flexibele marktvragen te anticiperen.
 • Veiligheid
  • Technologische functies helpen de procesveiligheid te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan cameratoezicht. Wanneer de camera ziet dat er iets mis gaat, grijpt die direct in en worden onveilige situaties voorkomen. Ook ATEX speelt hier een grote rol.
   Lees meer...

Hier werkten wij al

Ons motto is: we zijn er als het nodig is, signaleren als het moet. Nu en in de toekomst. Met deze aanpak werkten we onder meer voor Van Drie Group, Coöperatie De Valk, Falk Bouwsystemen, VION, Polskamp, Ter Maten, Struik Foods, Royaan, Storteboom, Denkavit, Trouw Nutrition, Nuscience, Polynorm, Bronswerk en Emerson. 

Bekijk hier onze uitgebreide referentiecase van Navobi in Staverden.

Bekijk referentie Navobi

Grip op energie: eCoach

Groene productieprocessen? Duurzaamheid gaat niet alleen maar over zonnepanelen. Het gaat om energiebesparing, en dus winst voor je fabriek. Productieprocessen kunnen én moeten in de toekomst minder energie verbruiken. Een slimme productielijn voorkomt vervuilend gebruik van energie. Het wekt zelfs energie op.

Onze dienst eCoach helpt je om grip op je energierekening te krijgen. De monitoringstool, speciaal ontwikkeld voor de industrie, geeft je inzicht in je energieverbruik. Zo kun je vaak al tot 15% besparen!

Lees meer over eCoach

Kijkje naar de toekomst: smart industry

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op

Wij horen graag van je. Stuur ons een bericht en wij antwoorden binnen 24 uur.

24 uur per dag / 7 dagen per week
24 uur per dag / 7 dagen per week
werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur

Nico Diender is het aanspreekpunt voor de industrie. Bekijk ook de persoonlijke pagina van Nico. 

Naar boven