Contact

Leertouwer
Albert Plesmanstraat 38
3772 MN Barneveld
+31 342 425151 info@leertouwer.nl routebeschrijving

Comfort door techniek. We zijn een veelzijdige en innovatieve systeemintegrator in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT. 

Onze aanpak is bijzonder. Het gaat ons niet om de techniek. Wij benaderen alles vanuit het oogpunt van de klant: hoe vergroten we jouw comfort? Ervaar hoe je energie krijgt van de voordelen die technische oplossingen je bieden. Energie door techniek. Daar geloven wij in. Hier zetten onze ruim 170 medewerkers zich iedere dag voor in.

We richten ons op de markten wonen, werken, zorg en industrie. Onze relaties waarderen ons als een goede en betrouwbare partner. Inmiddels staan wij al meer dan 90 jaar voor onze klanten klaar. En wij blijven ons inzetten voor het realiseren van jouw wensen in een functionele, doordachte en toekomstvaste installatie. Niet voor niets is onze missie: duurzaam verbinden.

Contact

Bekijk onze bedrijfsvideo

Organisatie

Je mag ons aanspreken op deze belofte: 'Verzekerd van doordachte oplossingen'. En dat binnen de integratie van techniek en diensten binnen de elektrotechniek, klimaat (W-installaties) en ICT. Deze belofte doen wij op grond van kennis, (netwerk)kwaliteit, vakbekwaamheid en vertrouwen.

We bouwen met z’n allen ook verder aan de toekomst. Een toekomst waarin techniek een steeds grotere rol gaat spelen. We hanteren een duidelijke missie, visie en herken je onze kernwaarden in onze werkwijze. Nu al, want morgen begint vandaag.

MISSIE
VISIE
KERNWAARDEN
 • MISSIE

  Duurzaam Verbinden
  Onze missie is: duurzaam verbinden. Waarom? 

  We dragen bij aan het realiseren van doelstellingen van onze klanten. Door verbindingen te maken tussen processen, informatie en technologie. 

  In een persoonlijk gesprek bepalen we de doelstellingen. Op basis hiervan realiseren we hoogwaardige, duurzame, geïntegreerde oplossingen in techniek en diensten. Zo dragen we bij aan een duurzame woon-, werk- en leefomgeving. 

  Duurzaam dus, en verbonden met onze klant. Respectvol samenwerken en samen werken. We zijn blij dat klanten dit herkennen: “Leertouwer is als een Personal Assistant. Het bedrijf heeft een hoge mate van dienstbaarheid.”

 • VISIE

  We gaan voor optimale integratie van energie, technologie en functionaliteit.

  Dat is onze visie.

  De wereld wordt steeds kleiner. Het verandert de kijk op wonen, werken, zorgen en produceren. Energie en technologie zijn daarin onmisbaar, functionaliteit en mogelijkheden onbegrensd. Duurzaam gebruik van grondstoffen en duurzame inzet van energiebronnen zijn noodzakelijk.

  Energie en technologie zijn onmiskenbaar van invloed op ons leven. Er is behoefte aan samenhangende concepten, waarmee opdrachtgevers structureel kunnen bouwen aan comfort- en efficiencyverbeteringen. Leertouwer pakt die uitdaging op door oplossingen en methodieken met elkaar te verbinden.

 • KERNWAARDEN

  Onze ambities richting 2020 staan direct verbonden met onze kernwaarden. Die bepalen onze werkwijze.

  • Duurzaam | We ontwikkelen (advies & ontwerp), installeren en beheren voor je duurzame technische installaties en diensten in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT. We gaan voor de oplossing die het beste voor je is. Zo investeren we in een ‘duurzame’ relatie.
  • Verbinden | Je kunt vertrouwen op onze kwaliteit en kennis. Wij geloven dat kennis delen, kennis vermenigvuldigen is. Daarom nemen wij actief deel aan kennisuitwisseling in kennisnetwerken (platformen in techniek, onderwijs, maatschappij / branchevereniging  etc.), zijn wij actief in conceptontwikkeling (consortiumvorming) en betrokken in lokale en regionale businessnetwerken.
  • Resultaat | Uit alles wat je goed doet, komt positief resultaat. Het resultaat voor jou en al onze stakeholders (medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders) moet positief zijn. Spreek ons hier gerust op aan.
  • Persoonlijk | We behandelen je persoonlijk. Zoals we zelf graag behandeld willen worden, behandelen we onze klanten. In gezonde relatie tot financieel resultaat zien en ervaar je onze aandacht voor mens en milieu. Wij verbinden ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ aan rentmeesterschap.
Duurzaam: 90 jaar ervaring
Verbinden: jouw wens centraal
Resultaat: dienstverlening scoort 8.9
Persoonlijk: één aanspreekpunt

Onze kwaliteit

Je wilt voor 100% vertrouwen op de functionaliteiten die techniek je biedt. De zekerheid en kwaliteit die je zoekt, borgen wij in verschillende certificeringen en erkenningen. Belangrijk, want elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT zijn kennisintensieve vakgebieden.

Bekijk connecties en certificaten

Kantoor

Een mooi hoofdstuk in onze geschiedenis is ons kantoorgebouw. Dit werd in 1999 geopend aan de rand van Barneveld, direct onderaan de afrit van de A30. Lenkeek Architecten tekende voor het innovatieve ontwerp. Ook nu nog is het gebouw een voorbeeld van integraal bouwen. Duurzame technieken zijn volop geïntegreerd, nieuwe technologie - waaronder uitgebreide multimediale smartboards, observatiemogelijkheden of ICT-netwerken - zijn toegevoegd. Nog trotser zijn we op ons gebouw omdat het vol zit met technische handigheidjes en innovaties. Dat spreekt ons als technisch dienstverlener wel aan.

 
 
 
 • Het dak bestaat uit 400 m2 zonnepanelen.
 • Beweging en daglicht sturen de verlichting.
 • Zonwering is automatisch, met persoonlijke voorkeur.
 • Functies binnen het gebouw zijn te bedienen via smartphones, tablets of PC's.
 • ...en nog veel meer.

 

Wil je eens binnenkijken? Geen probleem, kom gerust binnenlopen of maak een afspraak.

Maak een afspraak

Contactpersonen

Wij - onze 180 medewerkers - zijn er persoonlijk voor jou. Hier maak je kennis met onze medewerkers waar je vaak contact mee hebt; adviseurs, managers, projectleiders en servicemedewerkers. Zoek je iemand die er niet tussenstaat? Bel ons dan op +31 342 42 51 51.

Advies
Service
Management

Kom jij ons team versterken? 

Bekijk vacatures

Leerbedrijf

Trots zijn we op de erkenning Excellent Opleidingsbedrijf en de meerdere prijzen die we afgelopen jaren wonnen. Zo werden we Beste Leerbedrijf van Kenteq en eindigden we gedeeld tweede bij de verkiezing Beste Leerbedrijf van Nederland door het Ministerie van OCW.
 • Excellent Opleidingsbedrijf
  • Als Excellent Opleidingsbedrijf en Erkend Leerbedrijf investeren we graag in de toekomst van technisch talent. Techniek is namelijk kennisintensief. Om hoge kwaliteit in oplossingen in de toekomst te borgen, is kennis en vaardigheid nodig. We zijn leerbedrijf van Kenteq voor vaktechnische opleidingen en ECABO voor administratieve opleidingen.
 • Samenwerking
  • Leertouwer werkt ook samen met regionale VMBO-, MBO/ROC- en HBO-instellingen. Extra aandacht vraagt de strategische samenwerking met de Hogeschool van Utrecht (Zorgmanagement, Zorg & Technologie). Wij dragen via regionale en landelijke organisaties actief bij aan de ontwikkeling en kwaliteit van opleidingen en het competentiegericht onderwijs.
 • Vakwedstrijden
  • De term leerbedrijf kreeg in 2013 een diepere dimensie. Onze collega Johan van Hoef, monteur in de industrie, schopte het via Vakkanjerwedstrijden tot de WorldSkills, de wereldkampioenschappen voor beroepen. Sindsdien doen bijna jaarlijks meerdere jonge collega’s mee aan Vakkanjerwedstrijden.
 • Gastlessen, -colleges of bedrijfsbezoek
  • Onze kennis en ervaring binnen de technische branche delen wij graag. Via gastlessen/-college, deelname aan voorlichtingsavonden of door het ontvangen van scholen voor een bedrijfsbezoek. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Voorwaarden

Leertouwer vindt duidelijkheid belangrijk. Vooraf, tijdens en na een overeenkomst. Hiervoor gebruiken we de algemene voorwaarden die door Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI) zijn vastgesteld en gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank in Den Haag onder nummer 162/1992.

Wanneer werkzaamheden in opdracht van Leertouwer worden uitgevoerd, hanteren wij de Algemene Onderaannemings-voorwaarden Leertouwer b.v. Deze door ons opgestelde voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09013807.

Voor ICT en Connect gerelateerde werkzaamheden zijn de voorwaarden samengesteld door Nederland ICT van toepassing. Deze Nederland ICT Voorwaarden 2014 zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840. Als er dubbelzinnigheden of tegenstrijdigheden in staan, geldt de ALIB 2007.

 
 
 

Download voorwaarden Zakelijk:

 

Download voorwaarden Particulier:

 

Download voorwaarden ICT

Bedrijfsgegevens

Leertouwer b.v. staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09013807. Ons BTW nummer is NL810839003B01 en het rekeningnummer NL57RABO0385505450.

Naar boven