Wilhelm Makelaars switcht naar Leertouwer Connect

“Over de klantenservice van KPN waren wij totaal niet te spreken. Daarom zochten we een partij die dat beter kan. Leertouwer Connect heeft een persoonlijke klantenservice waar wij heel tevreden over zijn.” aldus Jeanette Wilhelm van Wilhelm Makelaars uit Ede.

Wensen Wilhelm Makelaars
Goede telefonische bereikbaarheid voor hun klanten;
Persoonlijke klantenservice.

 
 
 

Oplossing Leertouwer Connect
Telefonieoplossing met zowel vaste als mobiele telefoons.

Persoonlijke begeleiding

“De overstap van onze vorige leverancier heeft Leertouwer keurig verzorgd. Wij zijn vooral te spreken over de persoonlijke begeleiding.”  vertelt Jeanette Wilhelm. “Het belangrijkste voordeel vinden wij een betere werking van de intern en externe telefonie. ”

Goed verlopen

De overgang van de oude centrale naar de nieuwe oplossing verliep goed. “Ik heb prima contact gehad met Leertouwer voor, tijdens en na afloop van de installatie. Als ik een rapportcijfer zou moeten geven, gaf ik ze een 9!”

Over Wilhelm Makelaars

De beste aan- of verkoop realiseren valt of staat met de deskundigheid van de mensen. Het team van Wilhelm heeft jarenlange ervaring op de woningmarkt in Ede en omstreken en expertise op het gebied van marketing. Zo bent u verzekerd van de juiste commerciële toonzetting, zowel bij de verkoop als bij het kopen van een woning. www.wilhelm-ede.nl


Heb je nog vragen? Neem contact met ons op

Wij horen graag van je. Stuur ons een bericht en wij antwoorden binnen 24 uur.

24 uur per dag / 7 dagen per week
24 uur per dag / 7 dagen per week
werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur
Naar boven