Hotel de Paasberg, eenvoudig en voordelig bellen met Leertouwer Connect

Voor een hotel is telefonische bereikbaarheid een belangrijk onderdeel van de gastvrijheid. ‘Onze telefooncentrale was oud en werkte erg omslachtig. We hadden daarnaast het idee dat onze abonnementskosten erg hoog waren.” Aan het woord is René van Middendorp, directeur van de Paasberg. “Daarom zochten we een nieuwe oplossing die goedkoper was dan zijn voorganger, en makkelijker te bedienen”

Wensen van Hotel de Paasberg:

Een moderne gebruiksvriendelijke telefonieoplossing tegen lagere kosten dan een conventionele telefonie centrale. Geen gedoe met overstappen, één partij die het allemaal regelt.

 
 
 

Oplossing Leertouwer Connect:

Na een goede functionele uitvraag is voor het hotel een cloudtelefonie oplossing geconfigureerd. Natuurlijk moet de oplossing goed werken en voordeliger zijn dan de oude situatie. Maar de nadruk lag vooral op een soepele begeleiding van de overstap van 'oud naar nieuw'.

Keuze voor Leertouwer

Leertouwer leverde en beheert bij De Paasberg ook de brandmeldinstallatie. “Wij kenden hun service al en die ervaring is voor ons een reden om alles onder te brengen bij hetzelfde bedrijf. Na opdracht heeft Leertouwer alles voor ons geregeld. We hebben zelf niets hoeven doen. Erg Fijn!”

De oplossing
De Leertouwer Connect telefonie oplossing werkt naar volle tevredenheid. “En het biedt mooie voordelen zoals de naam van de beller die we nu direct in beeld zien. Dat is écht een toegevoegde waarde in onze branche waar gasten zich welkom willen voelen. Verder is de nieuwe oplossing makkelijk in gebruik. Iedereen is goed bereikbaar. En wanneer problemen zich voordoen worden ze snel opgelost.”

Tip
Voor organisaties die zich oriënteren op telefonie mogelijkheden heeft Van Middendorp een tip: “Laat iemand van Leertouwer langskomen voor een kopje koffie. Er wordt dan helder uitgelegd wat de voor en nadelen zijn aan een project. En er wordt in overleg een passende oplossing geboden. Dat is altijd beter dan alleen mailcontact. Wij zijn erg enthousiast en kunnen iedereen aanraden om zaken te doen met Leertouwer, alles werkt perfect!”

Over Hotel de Paasberg

Het sfeervolle hotel De Paasberg in Ede kenmerkt zich door de gastvrijheid en persoonlijke aandacht van weleer. Het hotel beschikt over 27 kamers en een sfeervolle lounge. Zowel zakelijke als recreatieve gasten weten het hotel goed te vinden en waarderen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op

Wij horen graag van je. Stuur ons een bericht en wij antwoorden binnen 24 uur.

24 uur per dag / 7 dagen per week
24 uur per dag / 7 dagen per week
werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur
Naar boven