Aangenaam!

Hier vind je onze projecten voor particulieren, scholen, de utiliteit, zorg en industrie. We zijn er trots op; we laten ze graag zien. Hier brengen wij comfort door techniek. Even overleggen of wij je comfort kunnen brengen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Werken
Industrie
Zorg
Wonen

EeStairs designtrappen

Bij EeStairs realiseerden wij alle technische installaties volgens de BREEAM norm. Daarmee is het één van de duurzaamste productielocaties van Nederland.
 • EeStairs
  • EeStairs is een prachtig Barnevelds bedrijf met klanten over de hele wereld. Door de vertrouwensband tussen Leertouwer en EeStairs, kon dit project prachtig uitgevoerd worden. Zo is EeStairs klaar voor de toekomst.

Visie op utiliteit

Maatschappelijke ontwikkelingen als duurzaamheid, energieverbruik en mobiliteit stellen steeds meer eisen aan de ruimten. Kantoren, overheidsgebouwen, scholen of zorginstellingen. Hoe ga je het pand gebruiken? Wat zijn de eisen? We denken graag met je mee.

Leertouwer en utiliteit

Norschoten

Bewoners die vrij en veilig wonen. Dat kan bij Norschoten locatie Elspeet. Iedere bewoner zijn eigen mogelijkheden door onze domoticaoplossing. Uniek toch? Dit past bij de visie van Norschoten. Want zij gaan bij hun zorgverlening uit van het unieke van de mens.
 • Norschoten lokatie Elspeet
  • Wonen en zorg gescheiden. Norschoten biedt de verzorging. De bewoner huurt het appartement. Leertouwer dacht mee in de ontwikkeling én voerde de techniek uit.
 • Sector: Zorg
 • 20 zorgappartementen

Visie op zorg

De zorg verandert razendsnel. Door nieuwe technieken toe te passen, is meer mogelijk. Bewoners krijgen meer vrijheid en privacy. Zorgorganisaties die slim met de ontwikkelingen om gaan, merken de voordelen. Bij verschillende opdrachtgevers brachten we advies uit en we realiseerden prachtige én praktische installaties. Zorgdomotica hoe het bedoeld is. Dat werkt en het comfort verhoogd. Voor de zorgverleners én de bewoners.

Leertouwer voor de zorg

Navobi

Duurzaam verbinden. Dat staat in de missie van Leertouwer. Bij Navobi werd het praktijk: fijner werklicht en veiliger kalvermelk produceren. Bovendien werd ook de energierekening fors lager. Dat geeft Navobi en ons energie!
 • Navobi
  • De ultramoderne kalvermelkfabriek vind je in Staverden, vlakbij Elspeet. Sinds 1958 produceren ze hier kalvermelk. Nu onderdeel van de Van Drie Group.
 • Sector: Industrie
 • Vloeroppervlak: 1.500 m2

Visie op industrie

Efficiency en kwaliteit. Mogelijk gemaakt door intelligente systemen en machines die slim geïntegreerd zijn. Met 25 jaar ervaring hebben we de nodige kennis in huis. Food, land- en tuinbouw, veevoeder of olie en gas. Aparte industriële omgevingen; wij zoeken de juiste oplossing. Ons motto: we zijn er als het nodig is, signaleren als het moet. Nu en in de toekomst. Met deze aanpak werkten we voor Van Drie Group, Coöperatie De Valk, Falk Bouwsystemen, VION, Polskamp, Ter Maten, Struik Foods, Royaan, Storteboom B.V., Denkavit, Trouw Nutrition, Nuscience, Polynorm, Bronswerk en Emerson.

Leertouwer en industrie

Luxe woning

Comfortabel wonen. Dat kan in deze villa. De bewoners zochten bij Leertouwer schakelmateriaal, maar vonden in ons de systeemintegrator die het hele huis voorzag van domotica.
 • Geavanceerde domotica
  • In deze woning integreerden we verlichting, zonwering, verwarming, koeling en ventilatie en nog veel meer in één domoticaplatform. Overal te bedienen en gebruken. Dat is comfort.
 • Sector: Particulieren
 • Winnaar KNX Award

Visie op wonen

Comfortabel, veilig en duurzaam wonen. Techniek maakt het mogelijk. Functionele automatisering (domotica) die slim verwerkt is en mooi past in het interieur brengt meer comfort en woonplezier. Zorgeloos wonen dankzij betrouwbare beveiliging. Een lage energierekening dankzij de goede koppeling tussen energieopwekking en -besparing. Energie door techniek.

Leertouwer en wonen

Klanten waarderen ons

‘ 

Zoveel werk in zo'n kort tijdsbestek met als resultaat binnen 1 week een werkende Exchange omgeving met maar heel weinig open eindjes. Knap werk!

 ’
Ria uit Ede
Beoordeel ons

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op

Wij horen graag van je. Stuur ons een bericht en wij antwoorden binnen 24 uur.

24 uur per dag / 7 dagen per week
24 uur per dag / 7 dagen per week
werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur

Algemeen telefoonnummer:

+31 342 425151

Naar boven