Smart media

Smart media Een slimme integratie van je audio met een hoogwaardige video-oplossing? Met smart media integreer je audio en video in één A/V-systeem. Alles voor jouw comfort.

Wil je altijd en overal genieten van je muziek, films en dergelijke, dan is een hoogwaardig audio- en video-systeem iets voor jou. Als je dit integreert, heb je een compleet pakket, ook wel Integrated A/V genoemd. Wij werken hierin met merken als Bang & Olufsen, Panasonic, Sonos en Revox enz. Hoogwaardige systemen die je écht genot geven. Bijvoorbeeld geen losse cd’s, dvd’s of stereosets meer. Ervaar de kracht van Integrated A/V, wanneer wij beeld en geluid afstemmen op licht en ruimte in je woning. 

Wat kunnen we je bieden? Een breed aanbod in high-end hifiapparatuur in je woning tot geavanceerde multimediale presentatiemiddelen voor boardrooms of vergaderkamers. Uiteraard verzorgen we ook de complete bekabeling en installatie. 

Wil je onze A/V-systemen eens zelf zien en horen? Maak een afspraak, kom eens langs en ik laat je het ervaren in onze demonstratieruimtes.

 

Neem contact op met
Jeroen Verbocht
Expert domotica
+31 (0)85 483 01 28
Mail mij Jeroen Verbocht
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven