SCADA/PLC oplossingen

SCADA/PLC oplossingen Software vormt het hart van een industriële installatie. Het bepaalt de functionaliteit van een systeem. SCADA-software en PLC zijn hierbij veel gebruikte systemen.

SCADA staat voor ‘Supervisory Control And Data Acquisition’. Het betekent dat het systeem meet- en regelsignalen van verschillende machines in je industriële systeem verzameld, doorstuurt, verwerkt én visualiseert. Dit systeem leest en schrijft de gegevens van en naar een besturingselement, zoals bijvoorbeeld een PLC.

Inzicht in resultaten

Wij maken een onderverdeling in software die het productieproces aanstuurt en software die je productieproces ondersteunt. Bij ondersteuning van het productieproces kun je bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheid om gegevens van het productieproces te bewaren en presenteren. Dit is steeds belangrijker, onder andere door wettelijke eisen. Wij ontwikkelden hiervoor eigen software, waaruit – op basis van de productiedata in de PLC - automatisch productierapporten in Excel gegenereerd worden.

Rendementsverbetering

Meer inzicht in je productieproces, knelpunten eerder lokaliseren en productiefouten direct traceren en bijsturen. Allemaal onderdelen die meehelpen naar een rendementsverbetering. De software van Leertouwer is ook interessant bij toepassing in een bestaande installatie.

Ik vertel je graag meer over onze SCADA/PLC oplossingen. Neem contact met me op!

Bekijk al onze industriële diensten >>

Neem contact op met
Nico Diender
adviseur industrie
+31 85 483 01 96
Mail mij
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven