Laadpaal of laadunit

Laadpaal of laadunit Heb je een Tesla Model S, Opel Ampera, Mitsubishi Outlander PHEV, hybride of andere elektrische auto, dan moet je hem ook opladen. Een laadpaal of -unit is snel én veilig.

Waarom een laadunit?

Opladen aan het stopcontact is brandgevaarlijk. Daarom adviseren wij altijd een laadvoorziening te gebruiken. Die zijn niet alleen veiliger, maar laden je accu’s ook sneller bij. We maken gebruik van hoge kwaliteit laadunits, bijvoorbeeld van Mennekes.

Verschillende laadsnelheden

Voor het gemak heb ik het eigenlijk altijd over drie soorten laadunits:Voor op kantoor. Deze laadt in ongeveer 8 uur je accu bij. De zogenaamde drie-fasen laadpalen. Zij laden in ongeveer 4 uur een accu vol. De snelladers die er ongeveer een uur over doen. Deze laadtijden zijn natuurlijk indicatief. Het verschilt per accu wat de exacte laadtijd is.

Verschillende bediening

Naast de mogelijkheden in laadsnelheid, is er ook veel mogelijk qua bediening. Wil je bijvoorbeeld alleen een knop? Of dat iedereen via een pas je laadunit kan gebruiken? Daarmee is verrekening ook mogelijk: zo kun je verdienen aan een laadunit. Advies op maat. Graag maak ik je wegwijs in alle opties. Dat typeert onze aanpak ook: we geven je een advies op maat. Wat is er nodig voor jouw situatie?

Neem contact met me op. Dan breng ik graag de mogelijkheden voor je in kaart.

Neem contact op met
Hans Kampman
Adviseur
+31 (0)85 483 01 58
Mail mij Hans Kampman
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven