Camerabeveiliging - CCTV

Camerabeveiliging - CCTV Zien wat er gebeurt. Altijd en overal. Dat is het idee van camerabeveiliging of CCTV. Wat kan camerabeveiliging voor jou betekenen?

Wat is het?

Met camerabeveiliging en CCTV bedoelen we eigenlijk hetzelfde. Je beveiligt iets door middel van camera’s. De beelden sla je op 'in de cloud' of op een lokale server. In het eerste geval gaat dit via internet als dienst van Connect.

Wat zijn mogelijkheden?

Als je camera’s slim inzet, is er ontzettend veel mogelijk. Een aantal voorbeelden:

  • Thuis: bij het toegangshek van je huis herkent een camera de persoon en het kenteken. Eventueel opent direct het toegangshek.
  • Op het werk: de beveiligingscamera’s registreren ’s nachts beweging. Via je smartphone kijk je direct mee en beoordeel je het gevaar.
  • In de zorg: de camera op kamer 101 van mevrouw Jansen ziet wanneer zij uit bed gaat. De dienstdoende zuster krijgt op haar smartphone direct een melding. Zij hoeft niet zelf te controleren of mevrouw nog slaapt. Dat signaleert de camera voor haar.
  • In de industrie: camera’s zorgen voor de procesbewaking bij bedrijfsprocessen. Signaleert de camera een ongewenst voorwerp in de productielijn? Dan komt hier direct een melding van.

Waarom Leertouwer?

Uit de voorbeelden hierboven blijkt al wat een verschil in mogelijkheden er zijn. Wat is voor jou interessant? Wij hebben de kennis en ervaring om het je te vertellen. En we bieden de toegevoegde waarde om de camera’s te combineren en integreren met andere specialisaties van Leertouwer, zoals bijvoorbeeld beveilingsinstallaties. Over camerabeveiliging en CCTV is nog veel meer te vertellen. Graag doe ik dat in een persoonlijk gesprek. Neem je contact met me op?

Neem contact op met
Güner Oral
Senior adviseur
+31 85 483 02 24
Mail mij Güner Oral
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven