Brandmeldcentrale

Brandmeldcentrale Het kloppend hart van een brandmeldsysteem is de centrale.

Bij brandveiligheid draait het om het beschermen van mensen en eigendommen en het waarborgen van bedrijfsprocessen en continuïteit. Dan zoekt u een systeem dat snelle detectie combineert met een hoge bedrijfszekerheid. Vandaar dat wij brandmeldsystemen leveren van het fabrikaat Siemens. Het Cerberus ® PRO brandmeldsysteem van Siemens staat bekend om de kracht van innovatie, toonaangevende technologie en hoge kwaliteit.

Noodloopfunctie

Zo hebben alle Cerberus ® PRO centrales standaard een geïntegreerde noodloopfunctie. Dit betekent dat zelfs in het geval van een processorstoring, de melder een alarm aan de centrale doorgeeft en alle aangesloten alarmgevers, inclusief alarmgevers in de lus, activeert. De melder activeert ook de doormelding naar de brandweer en stelt de I/O modules op de vooraf gedefinieerde status in. Zo bent u er zeker van dat uw toepassing altijd functioneert.

Siemens Solution Partner

Als Siemens Solution Partner heeft Leertouwer met Siemens contracten afgesloten op het gebied van productlevering en opleidingen. Technici van Leertouwer zijn bij Siemens opgeleid voor het programmeren, in bedrijf stellen en onderhouden van deze brandmeldsystemen.

Wil je meer weten over deze geavanceerde systemen? Neem dan contact met me op.

Neem contact op met
Paul van Hemert
Senior adviseur
+31 85 483 03 29
Mail mij
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven