Brandbeveiliging

Brandbeveiliging Een betrouwbare brandbeveiliging. Dat geeft een veilig gevoel. Het voldoen aan eisen die overheid en verzekeraars stellen, is een complexe materie. Als CCV-erkend branddetectie-, installatie- en onderhoudsbedrijf staan wij je bij in het hele proces van planvorming tot beheer en onderhoud.

Veiligheid

De brandbeveiliging en alle samenhangende bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen vormen samen de brandveiligheid van het gebouw. Het geeft direct aan waar de moeilijkheid ontstaat. Vanuit welk perspectief moet je de brandbeveiliging nu benaderen? Wij helpen je graag met het maken van de vertaalslag tussen wat moet en wat nodig is. We houden rekening met wetten en regels, anticiperen op ontwikkelingen en overlappende onderwerpen als ontruimingsalarm- en noodverlichtingsinstallaties. Dat maakt onze dienstverlening interessant.

Risicomanagement

Als eigenaar of gebruiker ben je verantwoordelijk voor de brandveiligheid van het gebouw. Samen brengen wij in kaart wat in jouw situatie nodig is en zorgen we ervoor dat alle reële risico’s boven tafel komen. Zo bieden we een oplossing op maat. Eventueel vullen we dit aan met andere diensten zoals NEN3140 inspecties. Zo is de kans op brand vanuit de elektrotechnische installaties minimaal.

Bedrijfscontinuïteit

De impact van een brand is erg hoog en daarmee zowel persoonlijk als zakelijk niet in te schatten. En juist om je continuïteit te borgen, is de inbreng van een gekwalificeerd specialist noodzakelijk. Wij bieden je graag de helpende hand en een veilig gevoel.

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek of heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met
Paul van Hemert
Senior adviseur
+31 85 483 03 29
Mail mij
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven