Bedrijfsnetwerk

Bedrijfsnetwerk Een bedrijfsnetwerk moet ‘gewoon’ werken. Je wilt dat de verbindingen snel en veilig zijn en je gewoon bezig kan zijn met je werk.

Er zijn verschillende verbindingen mogelijk, de bekabeling moet aan eisen voldoen en er is een ruime keuze in switches, servers en andere apparatuur. Wij benaderen het vanuit jouw wens en zoeken daar de beste technische oplossing bij. Op deze manier verzorgen wij voor jou een snel en betrouwbaar netwerk waarmee je direct aan de slag kan.

Draadloze netwerken zijn steeds belangrijker. Iedereen wil overal beschikken over de bedrijfsgegevens of gebruikmaken van internet. Een betrouwbaar netwerk gecombineerd met een gastennetwerk is onmisbaar in je woning of bedrijfspand.

Met onze aanpak onderscheiden we ons van veel andere aanbieders. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we op deze manier werken. Daarvoor zijn we ook gecertificeerd door verschillende netwerkaanbieders als Brandrex en R&M.

Ook een hoogwaardig bedrijfsnetwerk nodig? Neem contact met me op en we zorgen ervoor dat er snel en met zo min mogelijk hinder een betrouwbaar netwerk actief is.

Neem contact op met
Evert Hommersom
Busines unit manager ICT-Infra & Beveiliging
+31 85 483 0132603 17 17
Mail mij
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven