Arbeidsmiddeleninspectie

Arbeidsmiddeleninspectie Alle elektrische arbeidsmiddelen verouderen. Van boormachine tot computer en van haspel tot koffiezetapparaat. Zeker als je ze bedrijfsmatig dagelijks gebruikt, is het belangrijk om ze regelmatig te inspecteren. Dat voorkomt dat een apparaat ineens niet meer werkt en vermindert uitval. Tegenwoordig eisen verzekeraars deze inspectie steeds vaker.

Leertouwer: inspecteert én repareert

Het voordeel om deze inspectie door Leertouwer te laten doen? Wij constateren én repareren eventuele gebreken direct. Wel zo makkelijk. Zo kun je zo snel mogelijk weer aan de gang.

Inspectie: eerste stap richting certificering

Onze inspectiedienst biedt je bedrijfszekerheid, rendement en productiviteit. En vooral een veilige omgeving voor jou en je medewerkers. Wij voldoen aan de Criteria voor Toezicht en zijn dus bevoegd de inspectie uit te voeren. Een inspectie is de eerste stap naar het NEN 3140 certificaat en geeft daarmee een positief signaal richting je verzekering.

Je arbeidsmiddelen ook laten inspecteren? Neem direct contact op. Dan regelen we dat je snel nog veiliger door kunt werken.

Neem contact op met
Hans Kampman
Adviseur
+31 342 42 51 51
Mail mij
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven