Conview Home

Conview Home Het optimale bediencomfort, dat is wat je nodig hebt. Conview Home maakt dit waar. Zien, begrijpen en gebruiken; dat zijn de drie basisprincipes die ten grondslag liggen aan het Conview Home-concept. Waar je geen omkijken naar wilt hebben, gaat automatisch. Natuurlijk is ook alles heel intuïtief en eenvoudig te bedienen.

Optimaal woongenot

Conview heeft een nauwe relatie met domotica-oplossingen, waarbij alle techniek in en om je woning perfect samenwerken. Want daar gaat het tenslotte om: een optimaal woongenot. Conview is ontwikkeld om deze slimme manier van woningautomatisering op een eenvoudige en zichtbare manier aan te sturen.

Bedieningsgemak

Bedieningsgemak is daarbij het sleutelwoord. Neem het sluiten van de gordijnen, het aanpassen van het lichtvolume in huis of het regelen van de temperatuur in de huiskamer. Via woningautomatisering is dat mogelijk met één druk op de knop.

Eén visuele oplossing

Conview is bedoeld om het aansturen van die systemen met één visuele oplossing mogelijk te maken, bijvoorbeeld via een PC, tablet of smartphone. Vergelijk het maar met de afstandsbediening voor de tv, hifi-installatie en dvd-speler. Drie afstandsbedieningen op de rand van de bank is behoorlijk vervelend. Eigenlijk wil je die het liefst geïntegreerd zien. Conview integreert alle systemen in één dashboard.

Neem contact op met
Hans Kampman
Adviseur
+31 (0)85 483 01 58
Mail mij Hans Kampman
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven