Welzijnsdiensten app

Welzijnsdiensten app De zorg zoekt naar een nieuw verdienmodel. Het aanbieden van welzijnsdiensten biedt nieuwe kansen. Het beheer van die diensten vraagt om een betrouwbare, functionele dienstenstructuur. Met deze domotica-oplossing biedt je eenvoudig en snel, vanuit één visualisatie, extra welzijnsdiensten voor bewoners aan.

Deze diensten vergroten -tegen een bepaald tarief- het welzijn van de bewoner of cliënt. Het aanbod van diensten bepaalt de zorginstelling zelf. Te denken valt aan techniekgebonden diensten als internettoegang, kerktelefoon, beeldbellen en niet-techniekgebonden diensten zoals 'tafeltje dekje', kleding wassen, de kapper of een wandeling.

Functioneel

Met de dienstenstructuur van Conview Care beheert en faciliteert de zorginstelling eenvoudig alle welzijnsdiensten voor bewoners. Ons uitgangspunt is functioneel: gebaseerd op de principes zien, begrijpen en gebruiken. De dienstenstructuur is geïntegreerd in dezelfde interface als de domotica-oplossing van Conview Care.

Automatisch

Onze dienstenstructuur is ook efficiënt. De beheerder vinkt bij iedere bewoner alleen de diensten aan die een bewoner afneemt. Het systeem doet de rest; de verrekening volgt automatisch. Wil je weten wat deze dienstenstructuur voor je zorginstelling kan betekenen? Ik vertel je er graag alles over en denk met je mee over een oplossing op maat.

Neem contact op met
Tim van Santen
Themaspecialist Zorg en Technologie
+31 (0)85 483 01 87
Mail mij Tim van Santen
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven