Conview Care

Conview Care Zorg en technologie hebben elkaar nodig. Conview Care is onze domotica-oplossing om het zorgproces optimaal te houden. Het is een integratie van alle technische mogelijkheden in één visualisatie. Gebaseerd op drie uitgangspunten: merkonafhankelijk, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig.

Merkonafhankelijk

Als zorgorganisatie wil je technologie functioneel toepassen. Hierbij wil je niet gebonden zijn aan de mogelijkheden van één systeem. In Conview Care integreren we verschillende bestaande systemen middels een slim softwareplatform. Hierdoor zetten we het werkproces centraal en niet de technologie. Die heeft een ondersteunende functie.

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig te gebruiken met behulp van een smartphone. De oproepen vanuit de kamers schakelen direct naar de smartphone die de zorgverlener in haar bezit heeft. Andere organisaties gingen u voor; Conview Care werkt efficiënt, effectief en naar tevredenheid. 

Toekomstbestendig en betrouwbaar

Ontwikkelingen gaan snel, op grote schaal wordt nieuwe zorgtechnologie ontwikkelt. Denk bijvoorbeeld eens aan de mogelijkheden die Google Glass biedt. Met Conview Care bent u in staat om hier continu op in te spelen waardoor u bent verzekerd van de meest optimale en toekomstvaste oplossing. Met het oog op de bedrijfszekerheid zijn alle applicaties en technieken volledig bewaakt.

Eén doel: het zorgdoel

Conview is een veelzijdig domoticaconcept met maar één doel: kwalitatief goede zorg verlenen met de ondersteunende kracht van domotica. Het resultaat? Een optimaal zorgproces waarin het welbevinden van de cliënt vergroot en de zorg efficiënter is.

Meer weten? Lees hier meer over Conview Care of neem direct contact met me op.

Neem contact op met
Tim van Santen
Themaspecialist Zorg en Technologie
+31 (0)85 483 01 87
Mail mij Tim van Santen
DIENSTENCATALOGUS
A - Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naar boven