Vitale zorg, flexibele technologie

De zorg draait om het welzijn van clienten. Handen aan het bed zijn en blijven daarom onmisbaar. Maar de zorgmarkt verandert: ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen, verdienmodellen worden anders, de zorg moet veiliger en kan efficiënter. Efficiëntie en aandacht voor de cliënt moeten hand in hand gaan. Zorg en technologie hebben elkaar daarom nodig. Wij geloven in de toegevoegde waarde van zorgdomotica voor zorgorganisaties. Technologie draagt bij aan kwalitatief goede zorg en maakt het zorgproces efficiënter.

Flexibele zorgtechnologie: Conview Care

Conview Care is onze merkonafhankelijke domotica-oplossing voor de zorg. Centraal in onze aanpak staat het verbeteren van het zorgproces. In Conview Care integreren we slimme technologieën en apps in één totaaloplossing, los van merken of fabrikanten. Je bent dus niet gebonden aan één fabrikant en één systeem. Het resultaat? Vitale zorg en flexibele technologie.

Conview Care is merkonafhankelijk, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig.

 

Lees meer over Conview Care

Deze zorgorganisaties zijn klaar voor de toekomst

Wij zetten ons in voor toekomstbestendige zorg waar een optimaal zorgproces, kwaliteit van leven en efficiëntie hand in hand gaan. Trots zijn we dan ook op de projecten waar onze adviezen en diensten resulteerden in dagelijks betere zorg.

Bekijk hier onze uitgebreide referentiecase van Norschoten Elspeet.

Bekijk referentie Norschoten

Nieuwste ontwikkelingen

Naar blogs
Naar boven