Wonen

Comfortabel, veilig en duurzaam wonen. Techniek maakt het mogelijk. Functionele automatisering (domotica) die slim verwerkt is en mooi past in het interieur brengt meer comfort en woonplezier. Zorgeloos wonen dankzij betrouwbare beveiliging. Een lage energierekening dankzij de goede koppeling tussen energie- opwekking en -besparing. Energie door techniek.

Leertouwer is je partner voor alle technische oplossingen in je woning. Wij specialiseren ons in verschillende thema's die op dit moment een grote rol spelen in de woningmarkt. Een aantal thema’s: smart media, veiligheid, energiebesparing.

SMART MEDIA
VEILIG WONEN
ENERGIE BESPAREN
 • SMART MEDIA

  Dankzij de smartphone-revolutie is smart media steeds vanzelfsprekender in je woning. Als het op je iPhone al mogelijk is via internet muziek te streamen, waarom dan niet in je woonkamer? Alle media waar en wanneer dan ook beschikbaar; dat was altijd smart media.

  Maar het is meer: smart media gaat verder dan beeld en geluid. Ook de verbinding tussen koelkast, elektrische oven, digitale receptenboek en tablet noemen we smart media. Hoe smart is dat?

 • VEILIG WONEN

  Je wilt comfortabel wonen, dus ook veilig wonen. Veel woningen zijn al voorzien van inbraakwerende sloten, deurstrips, rookmelders en andere oplossingen. Techniek kan je beveiliging nog effectiever en betrouwbaarder maken. Veiligheid voor nu en de toekomst.

  Door bijvoorbeeld camerabeveiliging te integreren met andere systemen, ontstaan nieuwe oplossingen. Stel: je bent op vakantie. Via je smartphone krijg je de melding dat in je huis  wordt ingebroken. Je ziet op je schermpje gelijk de beelden van de beveiligingscamera's. Toekomstmuziek? Nee, nu al realiseerbaar.

  Veiligheid zit niet langer in een slot en sleutel, maar is onderdeel van al je installaties. Verwerkt in je domotica. Lees hier meer over beveiliging.

 • ENERGIE BESPAREN

  De energienota blijft maar stijgen. We gebruiken met z’n allen steeds meer energie. Dat moet anders. Het kán ook anders. Duurzaamheid en energiebesparing staan daarom hoog op de agenda. Ook bij jou?

  Energie besparen is simpeler dan je vaak denkt. De technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Een duurzame woning is best eenvoudig realiseerbaar als  je weet wat de mogelijkheden zijn.

  Je energie komt over een aantal jaren niet meer uit een centrale. Die wek je zelf op met zonnepanelen. Gebruik je toch netstroom, dan komt dat van windmolens en WKK’s (Warmte-Kracht-Koppelingen). Deze verandering moet slim opgezet worden. Liefst volautomatisch. Daarvoor hebben we straks de smart grids.

  We moeten samen op weg naar een nieuwe energie-infrastructuur en een duurzame energievoorziening. Help je mee? Lees verder...

Domotica: comfortabel wonen

Je woning is tegenwoordig meer dan een plek waar je de krant leest en slaapt. Je werk en ontspanning komen in je woning samen met een veilige leefomgeving en interactie. We noemen dat domotica, personal climate, smart living of zelfs het nieuwe werken.

Elektrotechniek, klimaatsystemen én ICT in en om je woning werken perfect samen. Techniek is slim en stijlvol verwerkt in de bouw en past mooi in je interieur. Speciaal voor jouw woonplezier en levensstijl, dat geeft energie. Het heet domotica, wij hebben het over: comfortabel wonen.

Als consument verwacht je dat er een integraal aanbod ligt. Je bent namelijk steeds meer gewend aan ingenieuzere ICT-gestuurde snufjes in huis. Wij zijn hier voor jou de spin in het web.

Lees meer over ons concept Conview Home
Naar boven