Werken

Waar gewerkt en geleerd wordt, gebruik je internet, verlichting en elektriciteit. En dat het liefst in een optimaal klimaat en met een zo laag mogelijk energieverbruik. Wij zijn je partner voor alle technische oplossingen in en rond je kantoorpand, schoolgebouw, opslagloods, werkplaats of ander gebouw. We focussen ons niet op de techniek, maar op de thema’s die voor jou belangrijk zijn.

Met slimme technologieën en betrouwbare systemen creëren we een prettige, veilige én energiezuinige werkomgeving. Een toekomstvaste exploitatie geeft energie. Energie door techniek.

Duurzaamheid

‘Groene’ kantoorgebouwen, smart grids, energieneutrale scholen; duurzaamheid en energiebesparing staan flink in de schijnwerpers.

Er zijn zoveel mogelijkheden om duurzamer te werken en energie te besparen. Dat zit ‘m niet altijd in zonnepanelen. eCoach helpt je om in jouw situatie optimaal te besparen. Want duurzaamheid is een breed begrip, maar eCoach helpt deze term concreet te maken voor jouw situatie.

Klik hier voor jouw eCoach

Connectiviteit en cloud werken

De hoeveelheid verbindingen neemt alleen maar toe. De afgelopen jaren is ‘het nieuwe werken’ in veel bedrijven geïntroduceerd. Anderen werken ‘in the cloud’ en kunnen ook thuis of onderweg bij alle werkdocumenten.

Het is vanzelfsprekend geworden overal en altijd verbinding te hebben. Alles draait om verbindingen en mobiliteit. De stabiliteit en continuïteit van onze verbindingen wordt steeds belangrijker. Steeds meer diensten gaan ook via internet: online backup, hosted telefonie, pinnen, enzovoorts.

Welke verbinding en diensten heeft jouw organisatie nodig? Wie helpt je snel bij een storing? Regel het met Connect!

Onbezorgd digitaal werken met Connect | Lees meer

Veiligheid

Veiligheid staat altijd en overal voorop. Je wilt je medewerkers, klanten of bezoekers beschermen tegen brandgevaar. De inventaris moet goed beveiligd zijn bij eventuele inbraakpogingen. En bij een calamiteit is een snelle en gecontroleerde ontruiming van een locatie belangrijk. Vergeet ook de bescherming van je ict-omgeving niet. Cybercrime vormt een steeds grotere bedreiging.

Voorkomen is beter dan genezen. Dit gezegde geldt zeker voor veiligheid. Zowel materiële als immateriële schade kan enorm zijn voor je bedrijf. Het risico hierop kun je daarom beter zo klein mogelijk maken. Uiteindelijk gaat het bij beveiliging om het bewaken van de continuïteit.

Een inbraakmeldsysteem en brandmeldinstallatie zijn straks geen afdoende oplossing meer. Een slimme oplossing waarin allerlei systemen geïntegreerd zijn, is de manier om veiligheid te blijven garanderen.

Hoe veilig is jouw werkomgeving? Kunnen we je hierbij helpen, dan doen we dat graag!

Veiligheid, download onze brochure

Veiligheid heeft veel aspecten in zich. Fijn om alles even op een rijtje te hebben. Daarom maakten we een brochure om te laten zien wat wij voor je kunnen betekenen. Download hem gerust, en heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar.

Brochure download
Naar boven