Duurzaamheid

Elke energierekening sluit weer af met de bekende regel: “door u te betalen.” Energie is een terugkerende en in het algemeen alsmaar stijgende kostenpost. Vaak is dit ook een kostenpost waar u het minste grip op heeft. Een gemiste kans. En dat is jammer. Want energieverbruik zegt bijvoorbeeld iets over mensen, beïnvloedt de levensduur van apparatuur en is een graadmeter voor comfort, efficientie en productiecapaciteit. Grip op energie is grip op omstandigheden.

Efficiënt energiegebruik is te realiseren door onnodig verbruik te voorkomen, meer duurzame energie op te wekken of door betere balans en kwaliteit in energieverbruik te organiseren.

Trias Energetica

Met eCoach verbinden wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met Trias Energetica en we verbinden People, Planet en Profit met efficiënte inzet en verbruik van beschikbare energiebronnen. En dat in relatie tot verschillende variabelen in uw eigen proces, gericht op resultaat.

eCoach

Om grip op uw energierekening te krijgen, is het van belang een aantal uitgangspunten vast te stellen. Samen bepalen we op welke lagen van uw organisatie u wilt gaan monitoren en wat de besparingsdoelen zijn. Ook inventariseren we welke factoren u graag wilt koppelen aan uw energieverbruik. Onderdeel van eCoach is het onderzoeken van alternatieve opwekmethodes. Op deze manier wordt u zelfvoorzienend en minder afhankelijk van de flexibele energiemarkt. Na verzameling van alle gegevens weet u precies waar uw verbruik plaatsvindt. Zo krijgt u grip op energie.

 
 
 

eCoach bestaat uit een set van technische oplossingen die we structureel toepassen om een functioneel probleem aan te pakken: energie efficientie. Binnen eCoach smelten technische oplossingen als energiemanagement, power quality, verlichting, alternatieve mobiliteitsoplossingen (zoals elektrisch vervoer) en opwekmethodes (zoals zonnepanelen) samen. Buiten deze oplossingen zijn er nog veel andere mogelijkheden, afgestemd op uw specifieke situatie.

Lees meer over eCoach

Referenties

Recent werkten we bij deze klanten aan duurzame oplossingen. 

Naar blogs
Naar boven