Innovatieve zorgtechnologie

Conview Care is onze merkonafhankelijke domotica-oplossing voor de zorg. Centraal in onze aanpak staan het optimaliseren van uw zorgproces en de kwaliteit van leven. Conview Care biedt u alle technische mogelijkheden in één pakket, in één visualisatie. 

Het pakket ondersteunt alle mogelijke protocollen en technieken en is daardoor enorm flexibel. Technische oplossingen die voorheen los van elkaar werkten, smelten nu in Conview Care samen. Denk aan zorgoproepsystemen, slimme sensoren, dwaaldetectie, CCTV, domotica, toegangscontrole, telefonie en wifi: alles in één pakket.

Uitgangspunten

De technieken die we toepassen binnen Conview Care zijn gebaseerd op drie uitgangspunten: merkonafhankelijk, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig.

MERKONAFHANKELIJK
GEBRUIKSVRIENDELIJK
TOEKOMSTBESTENDIG
 • MERKONAFHANKELIJK

  Als zorgorganisatie wil je technologie functioneel toepassen. Hierbij wil je niet gebonden zijn aan de mogelijkheden  van één systeem. In Conview Care integreren we verschillende bestaande systemen middels een slim softwareplatform. Hierdoor zetten we het werkproces centraal en niet de technologie. Die heeft een ondersteunende functie. 

 • GEBRUIKSVRIENDELIJK

  De visualisatie van Conview Care werkt intuitief. Alle belangrijke functies zijn makkelijk te vinden. En het werkt op zowel pc's als smartphones en tablets. Oproepen vanuit de kamers schakelen direct naar de smartphone die de zorgverlener in haar bezit heeft. Conview Care werkt bij onze klanten efficiënt, effectief en naar volle tevredenheid.

 • TOEKOMSTBESTENDIG

  Ontwikkelingen gaan razendsnel in zorgland. Technologie biedt steeds meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan wat Google Glass kan betekenen. Met Conview Care speel je eenvoudig continu in op deze innovaties. Zo heb je altijd de meest optimale en toekomstvaste oplossing. Met het oog op de bedrijfszekerheid zijn alle applicaties en technieken volledig bewaakt.

Dashboard en apps

Om het beheer van al je zorgtechnieken overzichtelijk te houden, maak je gebruik van het Conview Care Dashboard. In dit dashboard raadpleeg je de verschillende apps en zie je het complete logboek. Dit dashboard heeft een gebruiksvriendelijke interface, begrijpelijk voor iedere zorgverlener.  

 
 
 

Deze apps zijn onder meer geïntegreerd in het dashboard:

 • Management rapportage app
 • CareScreen app voor tablets
 • SmartApp voor communicatie en alarmering
 • Grafische drag en drop interface voor inrichten van alarm flows
 • Wifi as a service app
 • Smart Sensor app
 • Welzijnsdiensten app
 • Virtuele ronde

Integratie van verschillende technieken

In Conview Care passen we, afhankelijk van uw zorgproces, verschillende oplossingen toe. Dit is altijd open hardware die slim bestuurd wordt door apps. Een aantal staat hieronder, maar het aantal functies kunnen we natuurlijk eindeloos uitbreiden.

 

Download zorgdomotica whitepaper ZorgSpectrum adviestraject

Lees alles over het unieke zorgdomotica adviestraject van Leertouwer. En leer hoe ZorgSpectrum hier mee omging.
We sturen je de informatie direct per e-mail toe!

Naar boven