Leertouwer Connect partner van Glasvezel buitenaf

Leertouwer heeft zich aangesloten bij het initiatief ‘Glasvezel buitenaf’ voor de regio Vallei en Veluwe midden. Leertouwer richt zich binnen dit gebied voornamelijk op de recreatiebedrijven.

“Leertouwer is systeemintegrator en daarmee zijn wij een one-stop shop voor recreatie ondernemers.” vertelt Eric Radstake, business unit manager Leertouwer Connect. Recreatieondernemers krijgen op een bepaalde plek in hun park de glasvezelaansluiting geïnstalleerd. Vanaf daar is de vertakking naar bijvoorbeeld wifimasten of de aansluiting op een coaxnetwerk nodig.  "Elk recreatiebedrijf is uniek. Daarom komen wij altijd eerst langs om te kijken welke infrastructuur aanwezig is én wat er gewenst is."

Maak een afspraak

Hergebruik of vernieuwen

Veel recreatiebedrijven hebben al voorzieningen voor televisie, internet en ook bellen voor hun gasten. Wij inventariseren samen met u of we deze bestaande infrastructuur kunnen hergebruiken of vernieuwen.

De campagne loopt

De bewoners van het buitengebied in Vallei en Veluwe Midden kunnen zich voor 3 april aanmelden voor een glasvezelabonnement. Op de kaart hiernaast (klik hier voor een vergroting) is aangegeven hoe deze regio er exact uitziet. Als op 3 april 50% van de bewoners een abonnement heeft afgesloten, wordt gestart met de aanleg van glasvezel. Meer informatie is te vinden op de website van Glasvezel buitenaf.

Naar boven