Altijd onbezorgd digitaal werken met Connect

Connect is wat ons verbindt. Je dagelijkse praktijk bestaat uit het leggen van contacten met klanten, leveranciers, familie en vrienden. Hiervoor gebruik je allerlei soorten apparaten en diensten. Met Connect organiseer en beheer je alles overzichtelijk onder één dak. Connect verbindt apparaten, diensten en mensen. Eenvoudig én efficiënt; zonder belemmeringen.

Internet-, telefonie- en ICT-diensten in één platform

Geen omkijken naar ingewikkelde contracten en installaties, maar betrouwbare techniek die het mogelijk maakt om snel (online) te werken en ongestoord via internet te bellen (VoIP). Daarom bieden wij Connect: ons dienstenplatform voor al je verbindingen. 

Vanuit een betrouwbare internetlijn bepaal je zelf welke functies je wilt gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een server in de cloud, een eenvoudige integratie met smartphones en tablets of een telefooncentrale. Op basis van je wens bieden wij dat wat je nodig hebt om je organisatie nog succesvoller te maken.

Voordelen

Wij zorgen bij storingen altijd voor een snelle oplossing zodat je snel weer aan het werk kunt. Zo willen wij je werkplezier en succes naar een hoger plan tillen. 

Meer voordelen van werken met Leertouwer Connect op een rij:

 
 
 
  • Wij zijn uw enige aanspreekpunt voor internet, telefonie en IT.
  • Wij regelen een onbezorgde overstap vanaf uw huidige aanbieders.
  • Wij leveren één pakket met alleen de diensten die u nodig heeft.
  • Wij zorgen voor een representatieve afwerking.
  • Wij garanderen één overzichtelijke factuur.

Contact over Connect

Meer weten over de Connect dienstverlening? Neem dan contact op met Daniëlle Blotenburg. Zij werkt dagelijks samen met haar Connect collega's aan passende oplossingen op het gebied van connectiviteit.

Maak je al gebruik van Connect? Vind via onderstaande link relevante info en eventuele storingen. 

Gebruikerspagina
Naar boven