Werken als chef-monteur Utiliteit

25 july 2018

Leertouwer zoekt een chef-monteur voor Utiliteitsprojecten. Maar wat houdt die functie nu precies in? In dit blog lees je meer over de achtergrond van deze prachtige functie.

De vacature vind je trouwens op de werkenbijleertouwer.nl website.

 

Leidingevende praktijkman
Jij bent de belangrijkste man op de bouw. Je schakelt met opdrachtgevers, onderaannemers en je eigen team wat bestaat uit 5-25 monteurs. Jij bent de praktijkman die echt weet hoe alles zit en werkt. Maar je bent ook een organisatietalent, je kan plannen, afspraken maken met uitvoerders van hoofd- of nevenaannemers en je ziet op tijd wanneer je op moet schalen. Daardoor kun je onze mannen ook goed aansturen.

Jouw team
Je werkt samen met een projectleider, werkvoorbereider en een engineer/tekenaar  Vaak ook nog met andere collega’s op kantoor zoals een brandmelddeskundige of een domotica-engineer. Met deze collega’s vorm je een team. Jij maakt gebruik van hun expertise en zij van jouw vakkennis.

De projecten waaraan je werkt
Dat zijn vaak utiliteitswerken in Nederland, maar het kan soms ook buitenland zijn. Doorlooptijd van de projecten is 6-18 maanden. Denk vooral multidisciplinair en vaak ook complex; noodstroomvoorzieningen, datanetwerken, Wifi, (nood)verlichting, domotica, brandmeldinstallaties, CCTV, PV-installaties, etc. Daarnaast stuur je onderaannemers aan op het gebied van noodstroomaggregaten, liften, werktuigbouwkundige installaties, bliksembeveiliging, montage van lichtlijnen en/of kabelgoten, middenspanningsinstallaties, verdelers, etc.  

Wat krijg je van ons
We vragen mbo opleiding met seniore ervaring.  We vragen veel in deze rol, dus dat belonen we ook goed. Je krijgt een bedrijfsauto die je mag gebruiken voor woon/werk verkeer. Privé gebruik van deze auto is uiteraard bespreekbaar.
Je profiteert van de voorwaarden zoals opgenomen in de CAO technisch installatiebedrijf met 25 vakantiedagen en 13 ATV. Reis en verblijfskosten en aparte aantrekkelijke regelingen bij verblijf in het buitenland.

Bekijk de vacature eens op onze website. We drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken. Ook 's avonds of in het weekend, en dat kan uiteraard ook op een neutrale plek. Als je meer wilt weten over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met de teammanager Hans de Gier op telefoonnummer 085 48 30 144, of je stuurt hem een mailtje: hansdegier@leertouwer.nl.

Naar boven