Vijf zekerheden over zonnepanelen van Leertouwer

29 november 2016, Henri van Middendorp
Vijf zekerheden over zonnepanelen van Leertouwer Vijf zekerheden over zonnepanelen van Leertouwer Vijf zekerheden over zonnepanelen van Leertouwer

Leertouwer focust op kwaliteit. In de complete dienstverlening. In de offertes die wij uitbrengen, kijken we naar de complete levensduur van een installatie. Hierdoor zijn we op korte termijn misschien niet altijd de goedkoopste, maar u bent wel verzekerd van onze service, kwaliteit en garantie. Bij Leertouwer kunt u rekenen op deze 5 zekerheden:

Leertouwer geeft kundig advies over zonnepanelen

1. Kundig advies

Voordat we een offerte maken, brengen we uw wensen duidelijk in kaart. Er zijn tal van panelen, converters en montagematerialen op de markt beschikbaar, dat elke oplossing uniek is. Onze experts vragen u het hemd van het lijf en komen met een écht passende oplossing.

Leertouwer zorgt voor de correcte montage van zonnepanelen

2. Correcte montage

Als u de keuze voor zonnepanelen heeft gemaakt, wilt u er zeker van zijn dat ze goed gemonteerd worden. Leertouwer hecht veel waarde aan kwalitatieve en levensbestendige montage. Zo overleven uw panelen vrijwel alle Nederlandse weerstypen. Daarnaast garanderen fabrikanten de garantie alleen als de montage volgens de montagespecificaties is gedaan. Dat doen we dus.

Leertouwer zorgt voor de veilige montage van zonnepanelen3. Veilige montage

Wij halen op uw dak geen halsbrekende capriolen uit. Veiligheid bij de montage staat altijd voorop. We komen met de juiste materialen en beschermen onze mensen voor onnodige gevaren.

 

Leertouwer zorgt voor de professionele installatie van zonnepanelen4. Professionele installatie

Wij verzorgen de installatie van zonnepanelen altijd professioneel. Van uitbreiding van de meterkast tot het netjes wegwerken van de kabels en van het opruimen na de installatie tot het inzichtelijk maken van het rendement op uw smartphone, tablet en computer.

Leertouwer monitort uw zonnepanelen continu om storingen zo snel mogelijk op te lossen5. Continue monitoring

Als ons advies, de montage en de inbedrijfsstelling zijn geregeld, houdt ons werk niet op. Wij maken werk van nazorg. Als u de installatie een tijdje in gebruik heeft, nemen we contact met u op en zorgen dat uw vragen beantwoord worden. Daarnaast houden wij uw installatie op afstand continu in de gaten. Zijn er afwijkingen? Dan lossen we zo snel mogelijk op zodat u geen rendementsverlies heeft. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over zonnepanelen? Neem dan contact met me op.

Naar boven