Leertouwer Connect team: connect met Martin!

14 march 2018

Verbinden is mensenwerk. Eén van de kernwaarden van Leertouwer is ‘persoonlijk’. Dat is de basis waarop wij graag werken. Maak daarom kennis met ons team. Martin van der Poel stelt zicht voor.

Martin van der Poel

Wie ben je en wat is je functie?
Mijn naam is Martin van der Poel en ik werk als Manager IT Operations voor Leertouwer Connect.

Hoe ziet jouw ICT CV eruit?
Ik werk bijna 5 jaar bij Leertouwer. In juni 2013 begon ik als engineer ICT op de afdeling ICT. Rond deze tijd zijn we ook gestart met ons dienstenportfolio Leertouwer Connect. De technische levering van de eerste Connect oplossingen mocht ik dan ook samen met mij collega’s verzorgen. In de beginfase van Connect veel gebouwd en getest aan onze oplossingen. Met name omdat kwaliteit hoog in ons vaandel staat, hebben wij hier veel tijd en aandacht aan besteed. Inmiddels hebben we dan ook een sterk portfolio met mooie en innovatieve zakelijk ICT diensten staan. Eind 2014 begon ik in een nieuwe rol als adviseur. Omdat ik zelf meegebouwd heb aan ons diensten portfolio weet ik heel goed waar onze diensten het proces bij de klant ondersteunen. Door de groei in de verkoop van deze diensten ben ik halverwege 2015 aan de slag gegaan om de projecten en service van ons ICT aanbod verder te coördineren en aan te sturen.  Ook deze onderdelen zijn inmiddels steeds verder uitgegroeid. Daarom ben ik sinds begin 2018 voornamelijk bezig met de operationele aansturing (projectleiding) voor onze Leertouwer Connect diensten.

Leertouwer Connect gaat over verbinden. Wat is de meest memorable verbinding die jij tot stand hebt gebracht?
Ik vind het belangrijk dat onze oplossingen aansluiten op de behoefte en processen van onze eindklant. Voor mij gaat Leertouwer Connect over het verbinden van apparaten, diensten en mensen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten de meest innovatie en betrouwbare oplossingen krijgen die naadloos integreren in het proces van onze eindklant. Het bijdragen hieraan geeft mij veel energie!

Wanneer is een werkdag voor jou geslaagd?      
Met Connect leveren wij veel diensten op het gebied van digitale communicatie. Deze diensten zijn belangrijke voor het primaire proces bij onze klant. Een werkdag is daarom voor mij ook geslaagd als onze klanten optimaal gebruik hebben gemaakt van deze diensten.

Ga naar de persoonlijke pagina van Martin van der Poel of  lees hier meer over Leertouwer Connect.

 

 

 

 

Naar boven