Leertouwer Connect team: connect met Esther!

05 july 2018

Verbinden is mensenwerk. Eén van de kernwaarden van Leertouwer is ‘persoonlijk’. Dat is de basis waarop wij graag werken. Maak daarom kennis met ons team. Esther Kleijer stelt zich graag voor.

Martin van der Poel

Je werkt voor Leertouwer Connect. Hoe lang werk jij al met telefonie oplossingen bij Leertouwer?
Sinds een paar jaar ben ik als binnendienstmedewerkster werkzaam in het team van Leertouwer  Connect. Maar eigenlijk zit ik al sinds het begin van mijn “Leertouwer carrière” in de telefonie. Toen ik in 1996 bij Leertouwer kwam werken ben ik begonnen in Domutron aan de Kapteynstraat. Daar was ik al bezig met het aanvragen van KPN lijnen en het verkopen van draadloze toestellen, mobiele telefoons en abonnementen. Al met al houd ik me dus al zo’n 20 jaar bezig met telefonie!

Waar kunnen we jou van kennen?
Op het moment dat een aanvraag opdracht is geworden maak ik telefonisch een afspraak met de klant voor een intake met mijn collega Martin van der Poel. Daarnaast heb ik contact met vaste klanten als de aanvraag voor bijvoorbeeld een portering voor vaste en/of mobiele nummers wordt afgewezen.
Samen met de klant zoek ik dan uit waarom er een afwijzing is. Dit kan onder andere te maken hebben met contractstermijnen of adresgegevens. Het is soms net een puzzel. Als de aanvraag dan uiteindelijk wordt goedgekeurd is dit altijd een overwinningsmomentje

Andere teamleden stelden zich al eerder voor:
Sylvia Damen
Martin van der Poel
Eric Radstake

 

Naar boven