Het Leertouwer Connect team: meet Sylvia!

27 october 2017

Verbinden is mensenwerk. Eén van de kernwaarden van Leertouwer is ‘persoonlijk’. Dat is de basis waarop wij graag werken. Maak daarom kennis met ons team. Als eerste stelt Sylvia Damen zich voor.

Wie ben je en wat is je functie?
Mijn naam is Sylvia Damen en ik ben adviseur voor Leertouwer Connect.

Hoe ziet jouw ICT CV eruit?
Mijn CV is minder IT gericht dan je zou verwachten. Ik studeerde commerciële Economie aan de HEAO waarna ik mijn Bachelor in Aziatische handelswetenschappen heb behaald in Duitsland. Daarna volgde ik een studie evenement management. Na mijn opleiding ben ik altijd werkzaam geweest in de techniek en IT. Bij Leertouwer voel ik me helemaal thuis omdat het een bedrijf is waar persoonlijkheid en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen. Mijn inbreng is klantfocus. Ik ga 100% voor de belangen van mijn klanten en dat is iets waar ik intern nog wel eens een discussie over heb met mijn collega’s. Maar die ga ik graag aan!

Leertouwer Connect gaat over verbinden. Wat is de meest memorable verbinding die jij tot stand hebt gebracht?
Vanuit Leertouwer Connect zijn de verbindingen tussen de functionele wereld en de techniek erg interessant. Ik vind het super om klanten te helpen om een functionele vraag te voorzien van een zware technische oplossing zonder dat ze dat vervolgens ook begrijpelijk uit te leggen.
Op technisch vlak zijn straalverbindingen met de toepassing van NINO technologie heel interessant. Meer weten, ik vertel het je graag!

Wanneer is een werkdag voor jou geslaagd?      
Als mijn relaties positief verrast zijn en we met Leertouwer Connect hun verwachtingen overtreffen. En het mooiste is als we er echt in slagen om functionele vraagstukken te beantwoorden met een technische oplossing.

Ga naar de persoonlijke pagina van Sylvia Damen of  lees hier meer over Leertouwer Connect.

 

 

 

 

Naar boven