Een werkdag van de Servicetechnicus Beveiliging

17 august 2017
Een werkdag van de Servicetechnicus Beveiliging Een werkdag van de Servicetechnicus Beveiliging Een werkdag van de Servicetechnicus Beveiliging

Wij zijn op zoek naar een servicetechnicus beveiliging. We vertellen je in deze blog graag wat deze functie zo leuk maakt. De vacature vind je trouwens op de werkenbijleertouwer.nl website.

Jouw werkdag begint…
…rond 07.00 uur. Bij de coördinator haal jij je werkbonnen op. Aan de slag! Wat ga je vandaag doen? Voor een groot deel is dat nog een verrassing. Ongeveer de helft van jouw dagplanning ligt vast. Dat is gepland onderhoud bij onze klanten. Aan hun beveiligingsinstallaties natuurlijk. En die kom je overal tegen. In het kantoorpand van een drukkerij of in een basisschool. Maar ook bij mevrouw Van den Brink, die alleen is en graag veilig wil wonen.

En ben je daar goed en wel klaar, dan wordt je gebeld door ‘de zaak’. Alles laten vallen, er is een storing op een basisschool in een dorp verderop. Daar staat het inbraakalarm te piepen en jij bent de held van het verhaal. Jij hebt die storing namelijk zo weer opgelost! Al je materiaal zit achter in jouw Caddy. Daar toer je het hele land mee door en zo vliegt je werkweek voorbij.Caddy sericetechnicus beveiliging

Vertrouwen van onze klant
Als servicetechnicus ben je het visitekaartje van Leertouwer voor onze klanten. Dat betekent dat jij er elke dag netjes uitziet. Je krijgt keurige donkerblauwe truien, polo’s en overhemden met ons logo. Zo kun je netjes voor de dag komen! Maar niet alleen met je kleding ben je een visitekaartje. Als beveiligingsmonteur is een band met onze klanten superbelangrijk. Jij weet als geen ander hoe je onze klanten een veilig gevoel kunt geven. Jij komt tenslotte bij elke storing en opdracht weer terug bij deze klant. Ze kennen jou en vertrouwen jou! Je kunt goed uitleggen aan je opdrachtgever wat het probleem is en hoe jij het gaat oplossen. En je kunt  ook uitleggen hoe zij hun systeem het beste kunnen bedienen. Verbale vaardigheden zijn dan ook heel belangrijk!

De techniek
Je werkt veel met Galaxy en ATS-panelen. En jij bent niet vies van nieuwe technieken. IP, computers en systemen met elkaar laten communiceren is jou op het lijf geschreven. Dat dat ook betekent dat je je blijvend moet ontwikkelen is voor jou vanzelfsprekend. Soms werk je samen met een collega, omdat je samen nu eenmaal meer kunt dan alleen. Maar meestal ga je met je eigen serviceauto  alleen op pad. We vinden kwaliteit het allerbelangrijkst en dat werkt ook door in de materialen en jouw gereedschappen. Jij  lost het probleem bij de klant alleen goed en voor de lange termijn op met het beste gereedschap en materialen. En daar kun je vanop aan dat wij daar altijd voor zorgen!

Bij Leertouwer
Leertouwer vindt het belangrijk dat jij je werk goed kunt doen en dat je het werk leuk vindt. We investeren dan ook veel in jouw ontwikkeling. Verder zijn we een hechte club, de betrokkenheid is groot. Dat motiveert jou om net dat stapje harder te lopen. We zijn een stabiele organisatie, die jou zekerheid biedt. Jouw Caddy mag je gebruiken voor woon/werk verkeer. Privé gebruik van deze auto is uiteraard bespreekbaar. Je profiteert van de voorwaarden zoals opgenomen in de CAO technisch installatiebedrijf met 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen. We vragen veel van jou, dus dat belonen we ook goed. Dat maakt werken bij Leertouwer zo leuk!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de glimlach bij onze klanten, door het oplossen van het probleem, de technische uitdaging. Dat betekent dat je de hele dag bezig bent met het toepassen van jouw kennis en ervaring.


Bekijk de vacature eens op onze website en stap snel in!

Naar boven