Vakbeurs Zorg & ICT


Datum: 18 mei 2021 09:30 tot 20 mei 16:30
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Adres: Jaarbeursplein, Utrecht.
Voor wie: directie, management, zorgmanagers, zorgprofessionals en ICT managers in ouderenzorg, gehandicaptenzorg en GGZ
Organisatie: Jaarbeurs Utrecht

Hoe draagt zorgtechnologie bij aan een de kwaliteit van de zorg die uw organisatie levert? Het team van Conview Care vertelt graag alles over onze zorgoplossing tijdens de beurs Zorg & ICT in Utrecht. Bezoek de beurs op dinsdag 18 mei, woensdag 19 mei of donderdag 20 mei.

Op de beurs vertellen we alles over actuele ontwikkelingen binnen onze zorgoplossing:

  • Paniek alarmering: veiligheid voor zorgprofessionals is een actueel thema. Wij bieden één eenvoudige oplossing voor binnenruimtes én het buitenterrein met één device en één systeem.
  • De Smart Sensor app: de regie over de technologie brengen wij terug bij de zorgprofessional zonder tussenkomst van de ICT- of facilitaire afelding.
  • Conview Care staat al meer dan 5 jaar voor merkonafhankelijke zorgdomotica. Wat verstaan wij daar eigenlijk onder? Bezoek onze stand en we vertellen je graag de ins en outs.

Behalve bovenstaande onderwerpen is je organisatie misschien ook bezig met thema’s als:

  • het vergroten van vrijheid,
  • centralisatie nachtzorg,
  • eenheid creëren in systemen,
  • toekomstbestendig investeren.

Hoe organiseer je dat dusdanig dat het ook succesvol wordt? Ontdek dit en meer tijdens de Zorg & ICT-beurs op onze stand van Conview Care!

Registreer je hier voor een gratis toegangkaart

Bovendien maak je bij registratie ook kans op 2 VIP kaarten, dus schrijf je snel in. Heb je gewonnen? Onze collega Vincent Babay neemt dan even contact met je op. 

Meer weten over Conview Care, de zorgoplossing van Leertouwer? Lees verder op www.conviewcare.nl.

Naar boven