Voorthuizen start met Energetisch Renoveren

13 april 2016, Nieko Versteeg
Voorthuizen start met Energetisch Renoveren Voorthuizen start met Energetisch Renoveren Voorthuizen start met Energetisch Renoveren

Vandaag geeft wethouder Eppie Fokkema van de Gemeente Barneveld het startsein voor een duurzaam renovatieproject. In de wijk De Steenkamp in Voorthuizen start vandaag het pilotproject voor het energiezuiniger maken van de woningen.

Jouw huis voor morgen, het lokale initiatief van Barneveldse ondernemers, biedt de wijkbewoners uit De Steenkamp duurzame en energiebesparende maatregelen passend voor hun woning aan. Dit pilot-project is één van de initiatieven die de gemeente stimuleert om inwoners bewust te maken van de mogelijkheden van energie besparen en duurzaamheid. Onder het motto ‘Jouw energie maakt het verschil’ werkt de gemeente Barneveld samen met inwoners en ondernemers aan een duurzame toekomst. Leertouwer is deelnemer in de nieuw op te richten coöperatie Jouw huis voor morgen. Een aantal Barneveldse bedrijven heeft de krachten gebundeld om op deze manier een boost te geven aan Energetisch Renoveren.

Meer informatie is te vinden op de site www.jouwhuisvoormorgen.nl of via twitter @JouwHuisVoor. Download hier de compacte brochure met meer informatie voor huiseigenaren.

 

 

Reageren

Reacties

Naar boven