Veilinglogistiek perfect in beeld

23 augustus 2021
Eelco van de Vegt van Plantion Eelco van de Vegt van Plantion Eelco van de Vegt van Plantion

Bloemenveiling Plantion zocht een nieuw camerasysteem om alle relevante logistieke bewegingen in het 65000 m2 grote complex in beeld te brengen. Eén van vereisten was een goed werkende oplossing met kentekencamera’s. “We selecteerden Leertouwer voor deze opdracht omdat we vanaf het eerste contact een professionele indruk hadden. En dat gaf vertrouwen. De oplossing van Leertouwer sloot vervolgens het beste aan op onze eisen én was prijstechnisch aantrekkelijker dan die van de andere aanbieders.”

Aan het woord is Eelco van der Vegt, hoofd logistieke processen bij PLantion. “Vooral de oplossing voor het sluitend krijgen van de kentekencamera’s past perfect bij de situatie van Plantion. Binnen en buiten het gebouw moesten camera’s vervangen worden van ons oude systeem, ook werden er op nieuwe punten camera’s geplaatst.”

Flexibel tot het laatste moment
“De voorbereiding met beveiligingsexpert Guner Oral gaf ons veel vertrouwen. De uitvoering verliep vervolgens ook perfect. Leertouwer zorgde voor goede communicatie met de samenwerkende partijen zoals Building Services (aanleggen bekabeling) en de betrokkenen afdelingen binnen Plantion. Tot kort voor de implementatie konden we nog aanpassingen (in bijvoorbeeld cameraposities) doorgeven, deze werden gelijk verwerkt. De monteurs werkten netjes en leveren goed werk af.”

 Eelco van de Vegt van Plantion

Aanrader
"Ik beveel Leertouwer zeker aan als partner voor beveiligingsoplossingen. De implementatie ging goed, het systeem werkt goed en als er toch service nodig is pakt Leertouwer dit goed en snel op."

Naar boven