Veilige installaties bij basisscholen ‘De Viermaster’

09 december 2014, Leertouwer b.v.
Veilige installaties bij basisscholen ‘De Viermaster’ Veilige installaties bij basisscholen ‘De Viermaster’ Veilige installaties bij basisscholen ‘De Viermaster’

Acht basisscholen van de vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs ‘De Viermaster’ ontvingen kort geleden een NEN 3140 certificaat.

Hiermee wordt de veiligheid en bedrijfszekerheid van elektrische installaties gewaarborgd. Henri van Middendorp van technisch dienstverlener Leertouwer overhandigde de certificaten aan de directeuren van de scholen.

Algemeen directeur Henk Jonker ziet het belang van deze certificering: “We willen een veilige omgeving bieden aan de kinderen en aan onze medewerkers. Daarin moet je ook aandacht hebben voor de elektrotechnische installaties. Die ontsnappen bij menigeen te snel aan de aandacht.”

Een NEN 3140 inspectie brengt achterstallig onderhoud, veroudering van kabelisolatie of weigerende aardlekschakelaars aan het licht. Van Middendorp: “Door hierop preventief te handelen, voorkom je brand en persoonlijk letsel.”

 

Reageren

Reacties

Naar boven