Vastgoedbeheerders en Industrie: energieverbruik verminderen?

10 juli 2020, Cora Koppelaar
certificaat energy management partnership certificaat energy management partnership certificaat energy management partnership

Systemintegrator Leertouwer werkt schouder aan schouder met Siemens aan het reduceren van het energieverbruik met vastgoedbeheerders en bij industriebedrijven. Met slim meten krijg je de optimale data om goed te kunnen sturen. Daar komt wel wat bij kijken. Inmiddels zijn onze mensen geslaagd voor de experttraining powermanagement en werken we succesvol aan projecten in utiliteit en industrie. 

Met Siemens hebben we een partnership: Energy Management Partnership. Dit houdt in dat we moeten voldoen aan strenge toetsingscriteria. We zijn er trots op dat we daaraan voldoen en dat onze collega's geslaagd zijn voor de experttraining powermanagement. Zo kunnen we goed adviseren een meedenken met onze klanten. Inmiddels is het nieuwe certificaat ook binnen en zijn we officieel weer een jaar partner. 

Energiemanagement is ontzettend boeiend en biedt veel mogelijkheden voor bedrijven. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Reageren

Reacties

Naar boven