Stem op ons project Keijzerswaard voor de KNX Publieksprijs

10 augustus 2015, Leertouwer b.v.
Stem op ons project Keijzerswaard voor de KNX Publieksprijs Stem op ons project Keijzerswaard voor de KNX Publieksprijs Stem op ons project Keijzerswaard voor de KNX Publieksprijs

Ons project project Winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam maakt kans op de KNX Publieksprijs. Publiek kon tot 21 september zijn stem uitbrengen. 

De uitdaging

De falende Batibus-installatie in het winkelcentrum vervingen wij in heel korte tijd door een gebruiksvriendelijk KNX-systeem. Het winkelcentrum gebruikte nog een systeem uit 1994. Dit gaf steeds meer problemen en wij werden gevraagd dit te vervangen voor een eigentijds systeem. Het kostte ons zes weken om de Batibus-bedrading en -componenten te vervangen en de complete programmering in KNX te doen. Tijdens de werkzaamheden bleven de winkels gewoon open en merkte het winkelend publiek er niets van.

Het resultaat

Het resultaat is een bedrijfszeker en toekomstvast systeem met veel meer mogelijkheden dan voorheen. Lees hierover meer op deze referentiepagina. Al met al maakt dit nieuwe systeem het de beheerder veel makkelijker. De slag die we hier konden realiseren geeft ons energie, energie door techniek. 

Uitslag op 1 oktober

Dit mooie project maakt dus kans op de KNX Publieksprijs. De bekendmaking van de winnaars van de KNX Publieksprijs en de KNX Professionals Award is op 1 oktober om 18:30 uur tijdens de beurs Elektrotechniek 2015. Wordt de prijs van 2015 de volgende in de reeks KNX-Awards die Leertouwer al won in 2005 en 2010?

- Lees hier meer over dit project -

 

 

Reageren

Reacties

Naar boven