Prijsuitreiking SolarQuiz

04 februari 2017, Henri van Middendorp
Prijsuitreiking SolarQuiz Prijsuitreiking SolarQuiz Prijsuitreiking SolarQuiz

Zaterdag 28 januari was Leertouwer aanwezig op de Demodag van Skippy Rent Barneveld

Op de Demodag waren verschillende Barneveldse bedrijven vertegenwoordigd. Leertouwer adviseerde over de toepasing zonnepanelen.

Solar Quiz
Veel geìnteresseerden namen een kijkje bij de opstelling van Leertouwer. Natuurlijk stonden we met een aantal adviseurs en monteurs, zodat we alle vragen konden beantwoorden. De bezoekers maakten kans op een Sunflower, een design telefoonoplader op zonne-energie. Hiervoor konden ze een quiz invullen. De winnaar was Wim van de Glind van Bouwbedrijf Van de Glind uit Barneveld. Henri van Middendorp, adviseur duurzame energie, overhandigde hem zijn prijs.

Haal jij meer goede antwoorden dan Wim? Hieronder hebben we de quiz nog een keer geplaatst. De juiste antwoorden vind je door op de link te klikken onderaan de pagina.

Vraag 1: Een zonnepaneel installatie wordt ook wel PV-installatie genoemd. Waar staat de afkorting PV voor?

a. Photo Voltaic
b. Power Voltage
c. Peak Voltage
d. PowerconVerter

 

Vraag 2: Er zijn veel soorten zonnepanelen dus laat je goed voorlichten over de beste keuze voor jouw specifieke situatie. Welke van onderstaande typen bestaat niet?

a. Monokristallijn zonnepaneel
b. Polykristallijn zonnepaneel 
c. Zilverkristallijn zonnepaneel 
d. Amorf zonnepaneel

 

Vraag 3: Je kunt aanspraak maken op fabrieksgarantie op je zonnepanelen als de montage correct is gedaan. Hoe lang is de fabrieksgarantie op deze panelen die je hier ziet:

a. 10 jaar
b. 15 jaar
c. 20 jaar
d. 25 jaar

 

Vraag 4: Werken op een dak met zware panelen kan gevaarlijk zijn. Daarom monteren wij de panelen op het dak volgens alle veiligheidsvoorschriften. Weet jij hoeveel zo’n paneel weegt die hier op dit ‘dak’ ligt?

a. 6,5 kg
b. 11,5kg
c. 18,5 kg
d. 21,5 kg

 

Vraag 5: Bij professionele installatie hoort ook het installeren van de monitoringtool op uw smartphone en computer. Hiermee registreer je de opbrengst van je installatie. Hoeveel procent van de jaaropbrengst wordt gemiddeld opgewekt in de maanden maart t/m september?

a. 15%
b. 45%
c. 83%
d. 97%

Bekijk hier de juiste antwoorden

 

 

 

Reageren

Reacties

Naar boven