Predicaat Excellent Opleidingsbedrijf voor Leertouwer

11 november 2014
Predicaat Excellent Opleidingsbedrijf voor Leertouwer Predicaat Excellent Opleidingsbedrijf voor Leertouwer Predicaat Excellent Opleidingsbedrijf voor Leertouwer

Technisch dienstverlener Leertouwer ontving deze week de onderscheiding Excellent Opleidingsbedrijf. Deze erkenning wordt uitgereikt aan bedrijven in de technische installatiebranche die aan een aantal strenge criteria voldoen.

Met dit predicaat onderscheidt Leertouwer zich van andere bedrijven, zegt manager P&O Simon van Boven. “Als Excellent Opleidingsbedrijf heb je een streepje voor. Het laat zien dat opleiden écht een plaats heeft in ons bedrijf.”

De Regeling Excellent Opleidingsbedrijf hanteert strenge criteria. Het ontwikkelen en opleiden van onderwijsdeelnemers en zittend personeel moet van voldoende niveau zijn. Daarnaast moet de organisatie actief betrokken zijn bij de onderwijsomgeving. Van Boven: “Wij werken nauw samen met verschillende scholen en opleidingen. Zo versterken we elkaar en zorgen we ervoor dat voldoende jongeren kiezen voor techniek. Techniek heeft de toekomst!”

Excellent Opleidingsbedrijf is een initiatief van brancheorganisatie Uneto-VNI en OTIB.

 

Reageren

Reacties

Naar boven