Ondersteuning Hipath 3000 vervalt; aantrekkelijke actie voor upgrade

01 juli 2015, Leertouwer b.v.

Fabrikant Unify maakte onlangs bekend om telefooncentrales uit de Hipath 3000 series technisch niet meer te ondersteunen. Gebruikers raden wij aan hun centrale te vervangen of upgraden met aantrekkelijke korting.

Bij storing wordt reparatie moeilijker en kostbaarder

Maak je gebruik van een telefooncentrale uit deze serie? Weet dan dat de centrale gewoon prima kan blijven functioneren. En omdat wij nog veel onderdelen op voorraad hebben, kan een probleem nu nog snel en deskundig opgelost worden. Maar omdat Unify geen technische ondersteuning en onderdelen meer levert, is er op de lange termijn wel kans op problemen. Is er dan een storing, kan een reparatie onevenredig veel kosten. In sommige gevallen moet de centrale dan nog worden geügrade en worden voorzien van nieuwe software en nieuwe onderdelen.

Upgrade je telefooncentrale voor 30 juli en profiteer van actieprijs

Wij adviseren om je telefooncentrale alvast te upgraden. Dit maken we je gemakkelijk en interessant. Vanaf nu tot en met 30 juli 2015 heeft Leertouwer een actie waarmee je tegen weinig kosten enkele componenten vervangt en de software actualiseert. Zo ben je verzekerd van de juiste werking en blijft je apparatuur ondersteund.

Is de telefooncentrale ouder dan drie jaar? Dan is ons advies om deze te vervangen en over te gaan op Leertouwer Connect. Een betrouwbaar alternatief waarmee bereikbaarheid flexibeler wordt. En dat vaak met lagere kosten. Kortom: alle reden om dit te onderzoeken. 

Neem direct contact met Eric op

Upgraden van je huidige centrale of informeren naar Connect? Neem dan contact op met Eric Radstake op en maak een afspraak. U bereikt hem op ericradstake@leertouwer.nl en via 085-483 01 91. 

 

Reageren

Reacties

Naar boven