Nynke en Hubertus naar Meesterproevenwedstrijd bij Twente Academy

28 april 2016, Nieko Versteeg
Nynke en Hubertus naar Meesterproevenwedstrijd bij Twente Academy Nynke en Hubertus naar Meesterproevenwedstrijd bij Twente Academy Nynke en Hubertus naar Meesterproevenwedstrijd bij Twente Academy

Twente Academy organiseert dit jaar voor de tweede keer een wedstrijd speciaal voor de meesterproeven van Technasium leerlingen: de Meesterproevenwedstrijd. Alle groepen leerlingen die afgelopen schooljaar een meesterproef hebben afgerond, mogen meedoen door het werkstuk op te sturen. 

De werkstukken worden beoordeeld door docenten aan Universiteit Twente. De tien beste meesterproeven worden uitgenodigd voor een Finaledag op de campus van Universiteit Twente. Nynke Meijer en Hubertus Lubbertsen zijn hiervoor genomineerd met hun onderzoek naar het gebruik van 'Beacons in de zorg'.

Nynke en Hubertus zijn leerlingen van het Johannes Fontanus College in Barneveld. Zij volgen daar het Technasium. Voor hun Meesterproef hebben zij de mogelijkheden onderzocht voor het gebruik van beacons in zorgsituaties.

De zorg experts bij Leertouwer zijn geïnteresseerd in nieuwe technologieën die een functie kunnen hebben in bestaande zorgprocessen. Het onderzoek wat Nynke en Hubertus heeft ons getriggerd om verder na te denken over het inzette van dit soort innovaties in onze huidige dienstverlening  voor zorginstellingen.” Aldus Jasper Coppes, thema specialist Zorg bij Leertouwer.

Meer informatie kun je lezen op de website van Twente Academy.

 

Reageren

Reacties

Naar boven