Mooi Leertouwer-project: energie-neutraal gebouw voor AWL

14 januari 2019, Cora Koppelaar
Eric Versteeg, Erik Ouderdorp en Gerard van Luttikhuizen bij de start bouw van AWL Eric Versteeg, Erik Ouderdorp en Gerard van Luttikhuizen bij de start bouw van AWL Eric Versteeg, Erik Ouderdorp en Gerard van Luttikhuizen bij de start bouw van AWL

In oktober 2019 opent AWL in Harderwijk de nieuwe fabriek en medio 2020 het nieuwe kantoor. Leertouwer is bouwteampartner en adviseur voor alle installaties op het gebied van elektrotechniek, veiligheid en ICT. Trots dat we hier samen met AWL wat moois neer mogen zetten.

AWL is systeemintegrator van geautomatiseerde hightech machines. Een particulier bedrijf met wereldwijd meer dan 600 werknemers. Ze ondersteunen hun klanten wereldwijd in hun productiviteit met high-end automatisering, robotisering en verbindingstechnologie√ęn. Vooral op het gebied van automotive en de machine-industrie. Kortom: een innovatief bedrijf met een duidelijke toekomstvisie. Extra mooi dat ook zij Leertouwer zien als: "Een professionele partij met veel kennis en ervaring. Bovendien ervaren wij een klik met elkaar." Dat vertelde projectleider Jan Schalk van AWL.

Op de foto zie je een aantal Leertouwercollega's bij de ceremonie van de bouwstart. Ondertussen is Henri Siemelink de projectleider van dit uitdagende project. We zijn blij met deze mooie klant en opdracht in het bouwteam. Momenteel staat de staalconstructie van de hal. 'Ook zijn we met de eerste engineeringsstappen bezig voor het kantoor', vertelt onze collega Jan Schreuder. We zetten al onze expertise goed in om samen dit uitdagende project tot een goed resultaat te brengen. Dan ontstaat een gebouw dat voor nu en in de toekomst optimaal is afgestemd op de activiteiten van onze opdrachtgever AWL.

Video van de start van de bouw

Persbericht van AWL

Volg de bouw live

 

Reageren

Reacties

Naar boven