Merkonafhankelijke zorgdomotica maakt debuut op Beurs Domotica en Slim Wonen

13 oktober 2015, Leertouwer b.v.
Merkonafhankelijke zorgdomotica maakt debuut op Beurs Domotica en Slim Wonen Merkonafhankelijke zorgdomotica maakt debuut op Beurs Domotica en Slim Wonen Merkonafhankelijke zorgdomotica maakt debuut op Beurs Domotica en Slim Wonen

Als op 18 en 19 november de deuren van het Evoluon losgaan voor de Beurs Domotica en Slim Wonen heb je als bezoeker dé kans om de nieuwste ontwikkelingen op gebied van (zorg)domotica te ervaren. Neem in ieder geval een kijkje op stand 0.11. Daar maak je kennis met Conview Care. Een uniek domoticaconcept voor de zorg dat volledig merkonafhankelijk is én geheel ten dienste van het zorgproces staat.

"Veel zorgdomotica is merkgebonden en daarmee staat het in praktijk ten dienste van de technologie. Onze oplossing integreert alle fabrikanten in één oplossing. Wij denken vanuit de zorg, niet vanuit de techniek.”Aan het woord is Jasper Coppes, specialist op gebied van zorg en technologie. “Ik zie veel zorgorganisaties worstelen met de vraag hoe zij het zorgproces kunnen verbeteren. De sleutel is simpel: gebruik technologie die past bij je zorgproces. ‘Vitale zorg, flexibele technologie’ is daarom ons motto.”

Bewezen concept

Conview Care heeft haar waarde inmiddels bij verschillende zorgorganisaties bewezen. Recent nog nam Savelberg in Gouda deze zorgdomotica in gebruik. Deze organisatie focust zich op fixatievrije zorg. Samen met Leertouwer begon een zoektocht naar de juiste technologie bij deze doelstelling. Dit resulteerde in een Conview Care-oplossing waarin leefcirkels, smart sensors en het verpleegoproepsysteem geïntegreerd werden. Dit alles is eenvoudig te bedienen op smartphones. De zorgverleners ervaren de nieuwe technologie als een verrijking. “Het is een nieuwe manier van werken waarbij iedereen meer vrijheid heeft. Natuurlijk moeten wij de bewoners goed in de gaten houden, maar we worden door de dwaaldetectie en slimme sensoren geholpen als er iets geks gebeurd”, zo vertelt Verzorgende Azra Vilogorac. “De sensoren maken ook dat wij geen rondes meer hoeven te lopen. Dat geeft rust op de afdeling. De zorgdomotica maakt het werken plezieriger.”

Meld gratis aan voor de beurs en ervaar Conview Care

De oplossing die bij Savelberg en andere klanten is toegepast, kun je ervaren op de stand van Conview Care (0.11). Hier is een demo-opstelling met onder andere de slimme sensoren en smartphones. Ook is IQ Messenger present met een oplossing waarmee bezoekers zelf kennis maken met hoe eenvoudig flexibele technologie te realiseren is. Op beide beursdagen geeft Leertouwer ook een lezing over de fabels en feiten achter merkonafhankelijke zorgtechnologie. Via Leertouwer heb je gratis toegang tot de beurs. 

>> Gratis aanmelden beurs

 

Reageren

Reacties

Naar boven