Marcel van Kreuningen versterkt Conview Care

01 juni 2018
Marcel van Kreuningen Marcel van Kreuningen Marcel van Kreuningen

Per 1 mei is Marcel van Kreuningen bij Leertouwer in dienst gekomen als Business unit manager Conview Care. Met zijn komst zet Leertouwer een volgende stap in de professionalisering en groei van de zorgdomotica oplossing Conview Care.

Directeur René van der Boon: “We zijn heel enthousiast over de komst van Marcel. Hij kent de processen bij zorginstellingen van binnenuit. Dat gecombineerd met zijn kennis van zorgtechnologie, vind ik zijn komst een aanwinst voor het team Conview Care. Onze propositie is heel functioneel gericht. Met Marcel’s ervaring zijn we in staat nog sneller en beter een passende oplossing te adviseren aan zorginstellingen.”

Marcel van Kreuningen heeft verschillende functies bekleed op het snijvlak van techniek, zorg, management en commercie. De laatste 12 jaar was hij actief op het gebied van zorgtechnologie en communicatiesystemen. “Ik heb een passie voor techniek waarbij ik veel waarde hecht aan de praktische toepassing. Conview Care is een uniek en onderscheidend concept. Er liggen veel kansen voor zorginstellingen in ouderenzorg, GGZ en gehandicaptenzorg om bestaande techniek slimmer in te zetten. Ik ben er van overtuigd dat we met het Conview Care team hier een waardevolle bijdrage aan gaan leveren.”

 

Reageren

Reacties

Naar boven