Maarten van der Boon vertrekt bij Leertouwer

28 september 2017, Trots op 22 jaar innovatie
Maarten van der Boon vertrekt bij Leertouwer Maarten van der Boon vertrekt bij Leertouwer Maarten van der Boon vertrekt bij Leertouwer

Per 1 oktober scheiden de wegen van de broers René en Maarten van der Boon. De afgelopen jaren vervulde Maarten van der Boon de rol van innovatieleider en manager Research & Development. Een zakelijk verschil van inzicht is de reden voor zijn vertrek. De broers kijken terug op een mooie periode bij Leertouwer.

Bijschrift foto: Maarten van der Boon (links) en directeur-eigenaar René van der Boon (rechts)

“In de uitvoering van onze bedrijfsstrategie heeft Maarten andere ideeën bij de snelheid en de invulling hiervan. En daarover worden we het niet eens.” Verklaart directeur-eigenaar René van der Boon.
Verschillende collega’s nemen taken over. René: “Maarten is een uniek persoon en na bijna 22 jaar dienstverband is de functie als het ware om hem heen gevormd. Ik ga daarom niet op zoek naar een vervanger want die bestaat eenvoudigweg niet.”

Voor Maarten van der Boon breekt een nieuwe fase aan: “Ik ervaar een gevoel van vrijheid, maar ook van spanning. De komende dagen rond ik alles af bij Leertouwer en sla ik een nieuwe weg in.”

René besluit: “Ondanks dat we natuurlijk graag gewoon samen verder waren gegaan, is het nu ook goed zo. We gaan in goede harmonie uit elkaar en zijn allebei trots op wat we bereikt hebben!”

 

Reageren

Reacties

Naar boven