Leertouwer viert jubilea van 40, 25 en 12,5 jaar

19 mei 2017
Leertouwer viert jubilea van 40, 25 en 12,5 jaar Leertouwer viert jubilea van 40, 25 en 12,5 jaar Leertouwer viert jubilea van 40, 25 en 12,5 jaar

Vrijdag 19 mei vierden de medewerkers van Leertouwer de jubilea van zeven collega's. Vier van hen waren 12,5 jaar in dienst, één 25 jaar en twee medewerkers waren zelfs 40 jaar in dienst. Tijdens een personeelsfeest in de Midden Nederland Hallen werden de jubilarissen gehuldigd.

Directeur René van der Boon sprak de jubilerende collega's persoonlijk toe. Hij benadrukte de waardering voor hun inzet. “Een goede band tussen werknemer en werkgever is niet vanzelfsprekend. We hebben afgelopen jaren veel met elkaar meegemaakt. Ik wil de medewerkers en hun families bedanken voor de trouwe inzet.” Na de huldiging door Van der Boon waren er speeches van collega’s.

40 goede jaren

Onder andere Henk Hazeleger vierde zijn 40-jarig jubileum. Waarom hij zo lang bij ons is gebleven? Een belangrijke factor is afwisseling: “Mijn werk heeft al die jaren veel uitdaging in zich gehad. Als ik twee jaar achter elkaar hetzelfde gedaan heb, ben ik toe aan iets anders. Dat is binnen Leertouwer altijd mogelijk gemaakt. Wat ook belangrijk is: Leertouwer is een goede werkgever. Anders had ik het niet zo lang volgehouden.” Henk is nu 61 en denkt nog niet aan het afbouwen van zijn werkzaamheden.

Personele uitdagingen
In de technische sector is het vinden van geschikt personeel een steeds grotere uitdaging. Leertouwer doet veel aan het werven en behouden van personeel. Personeel krijgt veel mogelijkheden tot scholing en opleiding. Verder hebben we meerdere keren de titel ‘Excellent Opleidingsbedrijf’ in de wacht gesleept. Hierover zei René: “Technische expertise van onze medewerkers is enorm belangrijk om de mooie projecten die we doen succesvol uit te voeren."


Foto bovenaan, vlnr: Jannie en Henk Hazeleger, Jaap Veldhuizen. Deze foto stond ook in de Barneveldse Krant
Foto onderaan, vlnr: Gerard van Luttikhuizen, Arie van der Bijl, Willem Jan Looijen en Johan de Kruif (allen 12,5 jaar) 

Vlnr. Gerard van Luttikhuizen, Arie van der Bijl, Willem Jan Looijen en Johan de Kruif

 

Naar boven