Leertouwer partner in Smart Homes Community

10 november 2015
Leertouwer partner in Smart Homes Community Leertouwer partner in Smart Homes Community Leertouwer partner in Smart Homes Community

Na een korte onderbreking is Leertouwer partner geworden in de community van Smart Homes. Maarten van der Boon, manager R&D en Innovatie: “Leertouwer is een netwerkende organisatie. Ons bedrijf levert graag een actieve bijdrage in de verschillende discussies en maatschappelijke vraagstukken. Bij voorkeur via communities, platformen of brancheorganisaties.”

Na een periode van heroriëntatie heeft Leertouwer besloten opnieuw een partnership aan te gaan in de netwerkcommunity van Smart Homes. Van der Boon: “Op gebied van domotica is in Nederland de spoeling wat betreft samenwerkingsverbanden dun geworden, terwijl het nu juist de tijd is om krachten te bundelen. Om kennis en ervaringen te delen. Om te leren van elkaar”. Nico Roos, relatiemanager bij Smart Homes, waardeert de keuze van Leertouwer. “De community biedt plaats voor ontmoeting en kennisdeling. Een bedrijf als Leertouwer past hierin uitstekend. Wij zien dan ook een goede constructieve samenwerking tegemoet.”

 

Nico Roos (Smart Homes) en Maarten van der Boon (Leertouwer) bekrachtigen samenwerking

(foto: Nico Roos (links) en Maarten van der Boon bekrachtigen het partnership.)

 

 

Reageren

Reacties

Naar boven