Leertouwer nodigt uit voor Nationale Conferentie GebouwAutomatisering

29 september 2015, Leertouwer b.v.
Leertouwer nodigt uit voor Nationale Conferentie GebouwAutomatisering Leertouwer nodigt uit voor Nationale Conferentie GebouwAutomatisering Leertouwer nodigt uit voor Nationale Conferentie GebouwAutomatisering

Op woensdag 4 en donderdag 5 november 2015 is Leertouwer organisatiepartner van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering. Wij nodigen je uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze conferentie staat de driehoeksverhouding tussen mens, functionaliteit en gebouw centraal.Het thema van deze dag is ‘Bits, Bricks & Behaviour 2.0’. Via een boeiend programma aan sprekers ligt dit jaar de focus op de impact van IT in gebouwen. Eindgebruikers en specialisten uit de keten van realisatie en beheer van gebouwen komen aan het woord. Zij geven hun visie op wat moderne automatiseringstechnologie bijdraagt aan het functioneren in, en het rendement van gebouwen. Naast de actuele stand van zaken komt ook de toekomst aan bod. Wat speelt er, wat gaat er veranderen en welke invloed heeft dit op de ontwikkeling en het beheer van vastgoed?

De eerste conferentiedag, 4 november, is gericht op de gebruiker, exploitant, eigenaar en ontwikkelaar van het gebouw. Tijdens de tweede dag, 5 november, wordt duidelijk hoe beheerders en de meer technologie verantwoordelijken de verbinding maken tussen nieuwe technologie in gebouwen en de gebruikerswensen. Het hele programma is te vinden op www.conferentiegebouwautomatisering.nl/programma. Op deze website vind je ook meer informatie over dit congres. 

Kom je ook? Laat je informeren en inspireren tijdens het hoogwaardige lezingenprogramma, beetpakken door boeiende side events van betrokken bedrijven en netwerk met vakgenoten op de kennismarkt. Gratis aanmelden voor het congres kan via deze link. Tot ziens op 4 of 5 november!

 

Reageren

Reacties

Naar boven