Leertouwer kiest voor bedrijfsbrede software

28 oktober 2015, Leertouwer b.v.
Leertouwer kiest voor bedrijfsbrede software Leertouwer kiest voor bedrijfsbrede software Leertouwer kiest voor bedrijfsbrede software

Technisch dienstverlener Leertouwer gaat haar bedrijfsprocessen volledig uitrusten met de integrale bedrijfssoftware van 4PS voor installatiebedrijven.

Deze keuze komt voort uit een uitgebreide businesscase die beide bedrijven doorliepen. Hieruit bleek dat de functionaliteit die 4PS in de loop de jaren heeft ontwikkelt voor installatiebedrijven het beste past bij de automatiseringsstrategie van Leertouwer. Het bedrijf kiest hiermee bewust voor standaardisatie op ICT-gebied.

Standaard functionaliteit van 4PS doorslaggevend

De standaard software van 4PS en Microsoft voor Installatiebedrijven vervangt de huidige applicatie van Leertouwer. In de nieuwe omgeving worden de bedrijfsprocessen integraal binnen één pakket beheerst.

"Optimalisatie van onze processen"

Directeur van Leertouwer, René van der Boon, licht de keuze toe: “Het traject dat wij doorlopen hebben, was voor ons een goed moment om naar onze bedrijfsprocessen te kijken. De standaard functionaliteit van 4PS voor installatiebedrijven en hun filosofie op innovatie en techniek past perfect bij de beoogde werkwijze van Leertouwer. Dit heeft ons doen besluiten om samen met 4PS dit traject tot een positief resultaat te brengen. Er is een mooi fundament gelegd voor een langdurige samenwerking. Samen zullen we gaan voor het beste resultaat!”

Implementatietraject

Ook 4PS is enthousiast over de keuze van Leertouwer. Johan Bakker, sales manager bij 4PS: “Leertouwer is een prachtige partij die 4PS graag tot haar klanten rekent. We zijn dan ook blij met de keuze die Leertouwer gemaakt heeft en zien onszelf en onze producten weer beproefd in de business case die we samen doorliepen.” De komende maanden staan voor zowel 4PS als Leertouwer in het teken van de implementatie.

 

Reageren

Reacties

Naar boven