Leertouwer en All Installations tekenen samenwerking

03 november 2014
Leertouwer en All Installations tekenen samenwerking Leertouwer en All Installations tekenen samenwerking Leertouwer en All Installations tekenen samenwerking

Technisch dienstverlener Leertouwer en All Installations zetten op 30 oktober hun handtekening voor gezamenlijk onderhoud bij een klant.

De partijen slaan de handen ineen om hun opdrachtgever een totaalpakket aan onderhoud aan Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige installaties te leveren.

Henri van Middendorp, adviseur bij Leertouwer, is blij met de samenwerking: "Met All Installations hebben wij een deskundige partij als het gaat om onderhoud aan werktuigbouwkundige installaties. Hierdoor bieden wij de klant zowel het elektrotechnisch onderhoud als het onderhoud van de werktuigbouwkundige installaties in één pakket." Maico Kramer van All Installations vult aan: "Daar komt nog bij dat wij samen met de klant optimaal kunnen sturen op duurzaam samenwerken van de technische installaties. Zo gebruikt een klant minder energie en bespaart hij dus kosten."

 

Reageren

Reacties

Naar boven