Leertouwer eert jubilaris: Gert Ploeg 50 jaar in dienst

17 augustus 2020, Nieko Versteeg
Directeur René van der Boon overhandigt de speciale Leertouwer-krant aan jubilaris Gert Ploeg en Wouda van Putten. Directeur René van der Boon overhandigt de speciale Leertouwer-krant aan jubilaris Gert Ploeg en Wouda van Putten. Directeur René van der Boon overhandigt de speciale Leertouwer-krant aan jubilaris Gert Ploeg en Wouda van Putten.

“Een unicum, dit is nog nooit voorgekomen in de historie van ons bedrijf” vertelt directeur René van der Boon van Leertouwer. Afgelopen maandag zetten de collega’s van Leertouwer Gert Ploeg in het zonnetje. Directeur René van der Boon overhandigt de speciale Leertouwer-krant aan jubilaris Gert Ploeg en Wouda van Putten. Op 17 augustus 1970 startte Gert bij Leertouwer met zijn werkzaamheden als elektromonteur. 

Gert Ploeg werd een bekend gezicht voor iedereen die wel eens bij de toenmalige vestiging van Leertouwer aan de Kapteinstraat kwam. Gert beheerde daar namelijk jarenlang het magazijn en deed de balieverkoop aan bedrijven en particulieren. Dat doet hij nog steeds in het huidige pand op de Briellaerd. In september hoopt hij met pensioen te gaan na het bereiken van deze bijzondere mijlpaal.
“Gert heeft enorm veel product- en vakkennis en is daardoor een adviseur en vraagbaak voor collega’s en klanten. Daarnaast is hij heel consequent en nauwkeurig. Dat zijn hele goede eigenschappen om ons magazijn met duizenden artikelen op orde te houden. Wat ik enorm in hem waardeer is zijn hart voor de zaak. Hij is echt een loyale medewerker.” aldus van der Boon
Leertouwer heeft ook zijn persoonlijke leven sterk beïnvloed omdat hij zijn partner Wouda heeft leren kennen op de werkvloer. Samen kregen ze maandag een feestelijk ontbijt aangeboden van zijn directe collega’s. Omdat het vakantie en coronatijd is, wordt dit jubileum later met alle collega’s nog officieel gevierd. Wel kregen alle medewerkers een speciale Leertouwer-krant met verhalen over de loopbaan van Gert.

 

Reageren

Reacties

Naar boven