Leertouwer breidt activiteiten zorgdomotica uit met Tim van Santen

04 april 2017
Leertouwer breidt activiteiten zorgdomotica uit met Tim van Santen Leertouwer breidt activiteiten zorgdomotica uit met Tim van Santen Leertouwer breidt activiteiten zorgdomotica uit met Tim van Santen

Op 3 april is Tim van Santen gestart als themaspecialist Zorg & Technologie Conview Care bij technische dienstverlener Leertouwer. Hij volgt daarmee Jasper Coppes op die in het team aan de slag gaat als Projectmanager Zorg. Deze teamuitbreiding is een gevolg van de toenemende vraag naar de zorgtechnologie-oplossing die Leertouwer onder de naam Conview Care levert aan zorgorganisaties.

Tim van Santen is in de rol van themaspecialist verantwoordelijk voor de vertaling van de zorgprocessen bij opdrachtgevers naar een technische oplossing. “Leertouwer is een technisch dienstverlener met enorm veel kennis en ervaring op dat vakgebied. Ik heb een achtergrond in de zorg en mijn toegevoegde waarde is dat ik die ‘taal’ spreek.” Tim is afgestudeerd in Management in de Zorg waar hij een afstudeeronderzoek verrichtte naar verandermanagement en domotica-projecten in de ouderenzorg.


Jasper Coppes gaat zorgorganisaties begeleiden bij de implementatie en het gebruik van zorgtechnologie. “Met onze dienstverlening opereren wij in het primaire proces van onze klanten: zorg verlenen en het verhogen van de kwaliteit van leven van de cliënten. De techniek ondersteunt rechtstreeks de zorgverleners én de cliënten. Ik help deze zorgorganisaties om vooraf de beoogde doelstellingen te behalen door te borgen dat de techniek optimaal ingezet wordt. Dat doen we door medewerkers te trainen en hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Want het succes van zorgtechnologie zit in een goede technische oplossing, die op het enthousiasme van de zorgverleners kan rekenen.”

 

Reageren

Reacties

Naar boven